Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Άγιος Κωνσταντίνος - Σκόπελος 49.5 ευρώ !

Σκιάθος 37 €
Γλώσσα 43 €
Σκόπελος 49.5 €
Αλόννησος 49.5 €
Καλό Καλοκαίρι!

19 σχόλια:

  1. Μου αρέσει που λέει θέση οικονομική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 49.5+16 για το πούλμαν από Κάνιγγος- Άγιο =65,5 Ευρώ. 6-10 ευρώ ταξί για να πας Κάνιγγος = 75 ευρώ περίπου. Αυτά, για να έρθεις. Αν θες και να επιστρέψεις... άλλα 75 περίπου. Σύνολο 150 ψωροευρώ. Η οικονομική θέση. Όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί και πρώτης θέσης εισιτήρια. Η επιλογή είναι δική σας. Αυτά, χωρίς να φας ή να πιείς τίποτα. Το ταξίδι είναι περίπου 7 ώρες. Ξεκινάς 4 από Κάνιγγος και φτάνεις 11 στη Σκόπελο. Δε θα ξεκινήσεις και μια ώρα νωρίτερα απ΄το σπίτι σου για το πρακτορείο; Σύνολο 8 ώρες. Μένει φυσιολογικός άνθρωπος νηστικός και διψασμένος 8 ώρες; Ένας καφές, ένα νερό και ένα σάντουιτσ 6 ευρώ. Ένα περιοδικό ή εφημερίδα, πολλές οι ώρες, πώς να περάσουν, άλλα 2-5 ευρώ. Φτάσαμε τα 170 ευρώ, με μεγάλη οικονομία, χωρίς σπατάλες. Μόνος σου θα έρθεις πασχαλιάτικα; Δε θα πάρεις το ταίρι σου; Υπολόγισε: 170χ2=340.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά κανουν! ας ανοιγαμε κι εμεις τα μάτια μας να κάνουμε ότι κάναν και οι Σκυριανοί !! Αλλα εμας το μονο που μας νοιάζει είναι αν η τυρόπιτα είναι Αλοννησιώτικη ή Σκοπελίτικη ! Πως περιμένετε να έρθει κόσμος το καλοκαίρι με αυτές τις τιμες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι και 50 ευρώ εισιτήριο οι κλέφτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΘΗΝΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΑΘΗΝΑ 157 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ 26 EΥΡΩ. ΣΥΝΟΛΟΝ 183 ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 157 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ . ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εισιτήριο Σκιάθος-Σκόπελος κοστίζει 16,5 ευρώ και 16,5 η επιστροφή. Σύνολο: 33 ευρώ

      Διαγραφή
  6. Αν δεν αγοραστεί πλοίο από όλους όσους έχουν τα συμφέροντα τους στις Σποράδες δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης. Όσο για τους φίλους σε όλα τα νησιά που περιμένουν αύξηση του τουρισμού να τσεκάρουν με το αεροδρόμιο Σκιάθου και να πληροφορηθούν οι ίδιοι πόσες πτήσεις έχουν ακυρωθεί σε σχέση με το 2012 και να κάνουν την προσθαφαίρεση...
    Αν δεν έρθουν αεροπορικώς τότε μία επιλογή υπάρχει ... να έρθουν κολυμπώντας... για αυτό συνιστώ να δημιουργηθεί εθελοντικός σύλλογος ναυαγοσωστών να περισώζουμε τις ορδές των τουριστών που θα ξεβράζονται στις νοτιοδυτικές παραλίες μας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λόγος αγαπητέ μου να έρθει κανένας τουρίστας κολυμπώντας, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει. Έχουμε όμορφα νησιά, αλλά υπάρχουν εξίσου όμορφα μέρη και αλλού. Θα πάνε αλλού που είναι οικονομικότερα και βρίσκουν περισσότερες παροχές με πολύ λιγότερα χρήματα. Εσύ περίμενε μήπως και ξεβράσει κανένα μπατιροτουρίστα η θάλασσα.
      Το μεγάλο πρόβλημα είναι για τους μόνιμους κατοίκους. Εμείς τι κάνουμε: Θες γιατρό, θες εξετάσεις, θες να ανανεώσεις το δίπλωμά σου, θες κάποια δουλειά σε υπηρεσία; Πρέπει να ταξιδέψεις!

      Διαγραφή
  7. ας ναυλωσουν αυριο και ολας οι δημοι ενα καραβακι απο τα πολλα που ειναι διαθεσιμα και
    ας το βαλει απο αγιο κωνσταντινο με 15-20 ευρω επιβατης και γυρω στα 40 το ΙΧ

    και τοτε να δουμε τι θα γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε για να γινει αυτο που λες και συμφωνω, θέλει κότσια και πατριωτες??????

      Διαγραφή
  8. 2 άτομα με επιστροφή=198 ευρώ.Και βενζίνη και διόδια μέχρι Άγιο Κων/νο και πίσω,άλλα 65 ευρώ περίπου,πάμε στα 263.Και από ένα καφέ να πάρουμε άλλα 8 ευρώ,271.Τα δρομολόγια από Άγιο,μπήκανε τις τελευταίες ημέρες,αλλοιώς έπρεπε να ανέβω Βόλο που αυτό θα σήμαινε βενζίνη και διόδια Χ 2=130(σύνολο 336 ευρώ),χωρίς να πάρεις τίποτε άλλο εκτός από ένα καφέ.Το καλοκαίρι που θα πρέπει να περάσω και αυτοκίνητο,θα το σκεφτώ.Πόσο μάλλον,κάποιος που δεν έχει σχέση με το νησί,έχει 2 παιδιά,και θέλει ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,400 ΕΥΡΩ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ(με το συμβατικό και οικονομική θέση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μένα το μόνο που μπορεί να σώσει τα νησιά θα ήταν κάποιο μικρό πλοίο τύπου παπαδιαμάντη που να κάνει μικρές θαλάσσιες αποστάσεις δηλαδή Πλατανιά ή Αγίοκαμπο Σκιάθο Σκοπελο Αλόννησο και Αλόννησο Σκόπελο Σκιάθο Μαντούδι με οικονομικό εισητήριο λίγα καύσιμα λίγο πλήρωμα και λίγο χρόνο ο καθένας τη θάλασσα Ετσι νομίζω θα συνδεθούν φτηνά τα νησιά από Αθήνα Θεσσαλονίκη και Βόλο Στη στεριά ο καθένας πάει ευκολότερα η θάλασσα είναι το πρόβλημα. Και το πλοίο να είναι των νησιών σαν τη Σκύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καθένας από εμάς αγοράζει μεταφορικό μεσο για δουλειά και αναψυχή ας βάλουε λοιπόν όλοι μαζί όσα χρήματα μπορούν να μας περισσεύουν, αν περισσεύουν όπως μας κανανε να μαζέψουμε χρήματα να αγοράσουμε πλοίο όλοι οι νησιώτες και η Εύβοια. Αυτό θα είναι το μεταφορικό μέσον όλων μας που θα μας φέρει κόσμο το καλοκαίρι και φτηνή εξυπηρετηση το δύσκολο χειμώνα. Αν το πάρουμε και το υποστηρίξουμε θα βγάλει το έξοδά του και θα αφήσει και κέρδος. Αλλος τρόπος να σωθούμε δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνα με το openseas

    απο παρασκευη ο πρωτεας θα ειναι στην γραμμη

    Sat, 27/04/2013 SKOPELOS VOLOS A.N.E.S E/G-O/G PROTEUS 06:25-10:30

    πρωι απο τα νησια και επιστροφες απο βολο μεσημερι

    καλοταξιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα πήξετε στον κόσμο με τέροιες τιμές!!! Βάλτε ¨Λυκομήδη¨να σωθείτε... και να χαιρόμαστε και μεις τα όμορφα νησιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιο καλά δεν θα ήταν να υπήρχε σύνδεση με Θεσσαλονίκη με €50;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα νησια μας αν και βρισκονται πολυ κοντα στις στεριες της ηπειπωτικης Ελλαδας οι ακτοπλοικες εταιρειες και ο ραγιαδισμος μας τα μετεφεραν καταμεσις του αιγαιου με ολες τις γνωστες οικονομικες συνεπειες. Η λυση ειναι μια και αυτη πρεπει να δοθει απο μας, μην περιμενοντας λυση απο τριτους.Αν δεν τρεξουμε το νησι θα γυριση στον τουρισμο του 1960-70.Το νησι των ολιγων τουριστων και των ολιγων οικονομικα ωφελημενων.Ευχαριστω .Αγγελος Ξηνταρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθε χρόνο τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... Δεν αλλάζουμε μυαλά λέμεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγ. Κων/νος - Σκόπελος : 49,50
    Αγ. Κων/νος - Αλόννησος : 49,50.....άρα Σκόπελος - Αλόννησος = ΔΩΡΕΑΝ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.