Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Αλοννήσου στην καμπάνια "Let’s Do It"

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετέχει ενεργά για πρώτη φορά στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια "Let’s Do It", σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους, τα σχολεία και τους πολίτες.
Το «Let’s Do It World», ως κίνημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και πήρε στη συνέχεια διεθνείς διαστάσεις. Σήμερα, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, με συμμετοχή 96 χωρών και 7 εκατομμύρια εθελοντών. Πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν στην καμπάνια καθαρίζοντας τις πόλεις τους, τις γειτονιές τους, τα πάρκα τους, τα δάση τους, τις παραλίες τους, περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας, για το φυσικό και αστικό περιβάλλον.
Στη χώρα μας, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” έχουν ήδη αρχίσει οι ετοιμασίες για το 2013, προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή, και έχει οριστεί η ημερομηνία της Πανελλαδικής δράσης, για την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013.
Δήλωση συμμετοχής: 24243-50216 (Δήμος Αλοννήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.