Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το τελευταίο αντίο στον Θανάση Νάκο

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στο τελευταίο του ταξίδι τον Θανάση Νάκο, σήμερα το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Βόλο.
Παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης, οι υπουργοί Δένδιας, Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος, ο πρ. υπουργός Πρ. Παυλόπουλος και πολλοί άλλοι.
Από τα νησιά των Βορείων Σποράδων, που πάντα φρόντιζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παραβρέθηκαν στην κηδεία: ο δήμαρχος Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτης, o αντιδήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Διολέτας, ο πρώην δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο πρώην δήμαρχος Αλοννήσου Π. Βλάικος, ο πρώην δήμαρχος Σκοπέλου Χ. Βασιλούδης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Χ. Στιβαχτής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σκοπέλου Γιώργος Πατσής και Ι. Καραγκιόζος.

3 σχόλια:

  1. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η οικογένεια του ελιπόντος θεώρησε ανεπιθύμητη την Ζέττα Μακρή που καταλαμβάνει την έδρα του θανόντος στη Βουλή και ζήτησε την απομάκρυνσή της από την κηδεία.

    Η κυρία Μακρή κατέφθασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μισή ώρα πριν από την κηδεία, συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο Τ. Δουλόπουλο και τον Αντ. Ακτσιαλή, ωστόσο μετά από αίτημα τις οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού δεν της επιτράπηκε η είσοδος στον Ναό για να προσκυνήσει τη σορό του Θανάση Νάκου. Χρειάστηκε η παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή για να ανάψει ένα κερί και αποχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ζέτα γιατί θεωρήθηκε ανεπιθύμητη: Επειδή θα πάρει τη θέση του εκλιπόντος ή υπήρχε κάποια παλαιότερη αντιπαλότητα;

      Διαγραφή
  2. η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


    Κ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ...ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑΝΗ

    ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΗ ?????????????????

    ΚΑΛΗ ΕΠΑΝ--ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.