Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Υπάρχει κάτι που λειτουργεί σωστά;

Γράφει η επιβάτης Κατερίνα Παπαδοπούλου, που ταξίδευε σήμερα για 10 ώρες από Βόλο για Σκόπελο με το “Εξπρές Πήγασος»(κλικ ΕΔΩ):
«Απίστευτη ταλαιπωρία, πολλά ψέματα, δημιουργία πανικού από τους υπεύθυνους, ένα σκηνικό τριτοκοσμικό και μια εταιρεία που αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες της έστω και τώρα.
Μας αντιμετώπισαν ως ζώα, καμιά εξήγηση για την ταλαιπωρία, αντίθετα ένα πλέγμα ψευδών ισχυρισμών σχετικά με ακραίες καιρικές συνθήκες (κλικ ΕΔΩ), αν είναι δυνατό, η θάλασσα ήταν υπέροχη- που στήριζαν οι υπεύθυνοι του πλοίου... εν συνεχεία τραγελαφικές καταστάσεις με έναν καπετάνιο που αδυνατούσε να λάβει απόφαση να δέσει σε κάποιο λιμάνι με αποτέλεσμα να μας τρέχει από το ένα λιμάνι στο άλλο. Ένα πλοίο ακατάλληλο για τα νερά των Σποράδων σε συνδυασμό με κάποιες χτεσινές, προχτεσινές κακές συγκυρίες -βλέπε Αγνώντα- πανικόβαλαν ίσως τον καπετάνιο, αποκάλυψαν την χυδαιότητα των εκάστοτε μονοπωλίων και έφτασαν εμάς τους επιβάτες στα όριά μας.
Υπάρχει κάτι που λειτουργεί σωστά σ' αυτό το κράτος; (ρητορική φυσικά η ερώτηση)»

3 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ. ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου Κατερίνα ξέρεις σαν εκπαιδευτικός που είσαι ότι η σωστή λειτουργία του κράτους έχει τα θεμέλια της στη σωστή παιδεία , στο σχολείο και στο σπίτι .
    Καλή σαρακοστή
    Τρίτωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.