Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Δ.Ε.Σ.: Στήριξη της Επιτροπής Αγώνα για το Μέλλον του Λιμένα Σκιάθου

Επιστολή στήριξης της “Επιτροπής Αγώνα για το Μέλλον του Λιμένα Σκιάθου” έστειλε η Διασυλλογική Επιτροπή Σκιάθου, η οποία κοινοποιείται στο Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου, τον Δήμο Σκιαθού και το ΤΑΙΠΕΔ και αναφέρει τα εξής:
Αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα άμεσης και δυναμικής αντιμετώπισης για να αποφευχθεί η περαιτέρω υποβάθμιση του λιμένα του νησιού μας, στηρίζουμε τους σκοπούς και το έργο της Επιτροπής Αγώνα για το Μέλλον του Λιμένα Σκιάθου (Δείτε επισυναπτόμενο Δ.Τ. σύστασης της επιτροπής).
Κατόπιν τούτου συμφωνούμε με τη διεκδίκηση της αποδέσμευσης του Τουριστικού Λιμένα/ Μαρίνα (47 στρέμματα επιχώσεων και 2500 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων) από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), με παράλληλη ακύρωση της Μελέτης/Χωροθέτησης της Μαρίνας, όπως εγκρίθηκε με το ΦΕΚ 799 Δ/1999, καθώς επίσης και τη συλλογή και επεξεργασία άλλων προτάσεων για τον Επιβατικό Λιμένα Σκιάθου, που να συμφωνεί με την αειφόρο ανάπτυξη.
Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας σε όποιους νομικούς «εκβιασμούς και...
τερτίπια» κι αν χρησιμοποιήσουν θα απαντήσουμε οργανωμένα. Άλλωστε οφείλουμε να βάλουμε «κόκκινη γραμμή» και να μην επιτρέψουμε οποιοδήποτε σχεδιασμό δίχως βιώσιμη ανάπτυξη και συμμετοχή των τοπικών φορέων, ειδάλλως είναι δεδομένη η αποτυχία και η μονόπλευρη εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Μόνο Όλοι Μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε ηχηρή την αντίθεση μας στην υλοποίηση οποιοδήποτε έργου, το οποίο δεν συνάδει με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και δεν σέβεται την αισθητική και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας.
Οι Φορείς :
Σύλλογο Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου Σκιάθου
Αλιευτικός Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας Σκιάθου «Ο Άγιος Νικόλαος»
Οικολογικός Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκιάθου «Οι Κουκουναριές»
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου
Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου
Όμιλος Επιχειρηματιών Σκιάθου
Σύλλογος ΑΛΚΗ
Σύλλογος Ιδιοκτητών Αγοραίων Βορείων Σποράδων
Πολιτιστικός σύλλογος «Η Σκιάθος»
Πολιτιστικός Σύλλογος «Δύο Αλέξανδροι»
Φίλοι του Κάστρου
Πνευματικό Κέντρο Ιερών Ναών Σκιάθου
Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου
Διεθνής Ένωση Γυναικών Σκιάθου
Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Σκιάθου
Σύλλογος Γονέων Λυκείου Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.