Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Άλλη μια Πανευρωπαϊκή μάχη για την Μαρία Παπαδοπούλου και τον Α.Ο. Σκοπέλου

Μαρία Παπαδοπούλου: 2η Πανευρωπαϊκή θέση και 3η Παγκόσμια
για το άθλημα του Grappling, Νο 8 στον κόσμο
Άλλη μια δυνατή μάχη για την Μαρία Παπαδοπούλου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος, έρχεται το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου.
Η αθλήτρια του τμήματος Πάλης Υποταγής του Α.Ο. Σκοπέλου αγωνίζεται στο Kecskemet της Ουγγαρίας στις 30 Μαρτίου. Το πρόγραμμα της ξεκινά με την ζύγιση της στις 09.00, με την φάση προκριματικών που ξεκινά στις 11.00 και αν όλα πάνε κατ ευχήν στους τελικούς του αγωνίσματος στις 4 το απόγευμα.
Να θυμίσουμε ότι η αθλήτρια του Μάνου Βασιλείου κατέχει για το 2012 την δεύτερη Πανευρωπαϊκή θέση και την τρίτη Παγκόσμια για το άθλημα του Grappling (πάλη υποταγής), ενώ στον πίνακα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης που συμπεριλαμβάνει τους 28 καλύτερους αθλητές - αθλήτριες σε όλα τα στιλ πάλης, κατατάχθηκε σύμφωνα με τις επιδόσεις της στο Νο 8 Παγκοσμίως.
Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αποστολή φέτος είναι αποδεκατισμένη με λίγους αθλητές μας να συμμετέχουν, μιας και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δεν καλύφθηκαν στο ελάχιστο τα έξοδα της αποστολής, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν πολλοί Έλληνες αθλητές την συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.