Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη στη Σκιάθο εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, στη Σκιάθο συνάντηση για το Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) στο γραφείο Δημάρχου Σκιάθου με θέμα «Αντιπυρική Περίοδος 2013».
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, οι Αντιδήμαρχοι Σκιάθου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου κ. Αναδιώτης Ελευθέριος, ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Κατσάμπας Νικόλαος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Λιακόπουλος Γεώργιος, ο Δασονόμος Σκιάθου κ. Κώστας Βασιλείου, ο Αερολιμενάρχης κ. Ηλίας Πετράκης, εκπρόσωπος της ΔΕΗ καθώς και εκπρόσωποι φορέων, όπως π.χ. του ΣΕΟ, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» και του ΠΡΟΤΕΚΤΑ.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου, αφού ευχαρίστησε όλους τους...
παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τη σωστή δράση τους κατά το παρελθόν, τόνισε πως το κυριότερο και φέτος είναι να υπάρχει πλήρης συντονισμός ανάμεσα στις υπηρεσίες και τους φορείς του νησιού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως είναι οι πυρκαγιές κατά τους θερινούς μήνες.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Λιακόπουλο Γεώργιο, ο οποίος επεσήμανε ότι πρέπει γίνει σωστή προετοιμασία και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα έως την 1η Μαΐου 2013, που ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος 2013.
Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους για το θέμα που έγινε η συνάντηση, ώστε να γίνει μια πράγματι σωστή προετοιμασία και πρόληψη και να αποφευχθεί κάθε είδους δυσάρεστο συμβάν στο φυσικό περιβάλλον της Σκιάθου.
Όλοι συμφώνησαν με την επισήμανση του Δημάρχου ότι ο κάθε κάτοικος του νησιού εθελοντικά να συνδράμει σε όποιες δύσκολες καταστάσεις βρίσκεται ο τόπος του και στη συγκεκριμένη περίπτωση με συντονιστές την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δήμο Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.