Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Σκοπέλου στις πρώτες θέσεις εναλλακτικής διαχείρισης ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών

Συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή έστειλε η “Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ” μετά την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Δήμος στον τομέα αυτό, αφού έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα πάνω από 20 τόνοι ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών.
Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μάριος Ιντζελέρ, αναφέρονται τα εξής:
«Σας είναι γνωστό βεβαίως ότι ο Δήμος σας έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την “Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ”, που είναι το μη κερδοσκοπικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού-Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), με βάση το Ν.2939/01.
Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την προσπάθειά σας σχετικά με την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων. Παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, την έξαρση των γυρολόγων και την οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο στην απόθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων, ο Δήμος σας κατάφερε να...
βρίσκεται στις πρώτες θέσεις εναλλακτικής διαχείρισης αυτών των συσκευών.
Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε και να αυξήσετε αυτή τη δραστηριότητα, που ασφαλώς συμβάλλει όχι μόνο στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά δημιουργεί και τις προϋποθέσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών, στην τόσο σημαντική υπόθεση της Ανακύκλωσης στη χώρα μας.
Να είστε σίγουροι ότι η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. θα είναι αρωγός των προσπαθειών σας.
Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας.»

2 σχόλια:

  1. Τα συγχαρητήρια νομίζω ότι ανήκουν και αυτό είναι το δίκιο στον Γ. Φύβγα πρώην Αντιδήμαρχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα μάλλον και αυτός βρήκε αρκετές Ηλεκτρικές συσκευές συγκεντρωμένες σε δημοτικά οικόπεδα όταν ανέλαβε. Ας είναι καλά ο Π.....

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.