Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Κλείνει μέχρι να επισκευαστεί το λιμάνι του Αγνώντα

Σύμφωνα με πληροφορίες της efimerida-sporades κλείνει οριστικά για τα πλοία το από καιρό προβληματικό λιμάνι του Αγνώντα (κλικ) ύστερα από απόφαση του Λιμεναρχείου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, αφού υπάρχει κίνδυνος για επιβάτες και πλοία μετά τις νέες ζημιές που υπέστη από τον τελευταίο νοτιά.
Μετά από αυτή την εξέλιξη στις άμεσες προτεραιότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι η εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων για την...
αποκατάσταση του λιμανιού, που θεωρείται λιμάνι ανάγκης για τη Σκόπελο.
Για το θέμα είναι ενήμερος και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με τον οποίο θα επιδιωχθεί συνάντηση.

8 σχόλια:

  1. αιιιιιιιιιιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πως καταντησε ετσι το λιμανι???!!!! δεν υπαρχουν λογια για αυτη την καταντια και την προχειρότητα των εργων ....

    Ρ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΥΠΕΣΤΕΙ ΖΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΩΣ ΜΗ ΕΠΙΛΗΨΗΜΗ ΑΦΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΚΙΑΘΟΥ....ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.... ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και από που το ξέρεις ότι το τωρινό Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την αποκατάσταση της βλάβης;
      Από τον καναπέ σου άραγε ή από τα cafe του χωριού;
      Μάθε πρώτα να ρωτάς, πριν γράφεις τα σχόλιά σου, εκτός κι αν βρήκες μια ευκαιρία να βγάλεις την κακία σου.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ? ΔΗΛΗΔΗ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Κ ΝΑ ΕΓΚΥΜΩΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ? ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΔΩ?ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? ΞΕΡΕΤΕ Ο ΑΓΝΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ....ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ Κ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα πολλα θαυμαστικά, μας φλόμωσες και θα μας βγάλεις κανένα μάτι.
      Όπως γράφει και ο παρακάτω σχολιαστής στις 12:16 μμ, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης.
      Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου έχει ταξιδέψει στην Αθήνα γι αυτό το λόγο.
      Ζήτα να δεις και την αλληλογραφία που υπάρχει.

      Η άγνοιά σου δεν καλύπτεται ούτε με τα θαυμαστικά, ούτε με τα κεφαλαία (φωνακλάδικα) γράμματα.

      Διαγραφή
  4. Το προβλημα στο λιμανι του Αγνωντα εχει προκληθει απο το πλοιο ´πηγασος´ εδω και ενα χρονο.Εγινε πλεον εμφανεστατο μετα του προσκρουση του στην προβλητα την προηγουμενη πεμπτη(14/03/2013).Ο προεδρος του λιμενικου ταμειου που ανελαβε υπηρεσια το 2013 επισημανε αμεσως το προβλημα και απευθυνθηκε στο αντιστοιχο υπουργειο προκειμενου να προλαβει δυσαρεστα αποτελεσματα.Αν και χωρις να εχει στα χερια του προυπολογισμο προσπαθησε με πολλες ενεργειες η επισκευη του εργου να μπει σε προγραμμα.Σε περιπτωση που θα θελησετε να καλυψετε την φανερη αγνοια σας μπορειτε να παρακολουθησετε τις ανοιχτες συνεδριασεις του λιμενικου ταμειου για το συγκεκριμενο εργο.
    Γ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν λυθει το προβλημα συντομα θα εχουμε πολλα προβληματα, καθως οι βοριαδες ειναι πολυ συχνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ... Κ ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ....ΥΛΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ Η ΚΑΘΗΖΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ!!!!! ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.