Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στη Σκόπελο

Με δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και την καθιερωμένη παρέλαση γιορτάστηκε σήμερα στη Σκόπελο η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.
Μετά την δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο πεσόντων, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, από το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τα σχολεία και τους προσκόπους.
Ακολούθησε η παρέλαση, όπου οι παρελαύνοντες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των Σκοπελιτών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK ΚΛΙΚ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Ή ΝΩΡΙΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα, η ανακοίνωση του Π.Κ. Σκοπέλου, η οποία έχει αναρτηθεί στην στην εφημερίδα, γράφει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
      «...Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όλων όσων πρόκειται να κάψουν τα κλαδιά στα κτήματά τους, να συμμορφωθούν με την Πυροσβεστική Διάταξη (υπ’ αριθμόν 9) σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται από 1-11-2012 μέχρι 30-4-2013 η καύση γεωργικών υπολειμμάτων σε αγροτικές εκτάσεις οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη από 300 μέτρα από δάση ή δασικές εκτάσεις και 50 μέτρα από δεντροστοιχίες ΜΟΝΟ όταν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.»

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.