Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Βόλος - Σκόπελος 10 ώρες..!

Στα πάτρια εδάφη -μέσω Αλοννήσου- μετά από 10 ώρες...
Μετά από ταξίδι 10 ωρών έφτασαν στη Σκόπελο στις 7 μ.μ. μέσω Αλοννήσου, οι Σκοπελίτες που βρέθηκαν στο λιμάνι του Βόλου από τις 8.30 το πρωί, ξεκίνησαν για Σποράδες στις 12.30 και μετά από περιπέτεια κατέληξαν στη Σκόπελο όσοι δεν είχαν αυτοκίνητα.(κλικ ΕΔΩ)
Όσοι επιβάτες ήθελαν να πάνε Βόλο από Σκόπελο έφυγαν με έκτακτο δρομολόγιο του flyingcat για Σκιάθο(!) και εκεί πρόλαβαν το “Εξπρές Πήγασος” για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Με δήλωσή του στην efimerida-sporades ο Δήμαρχος Σκοπέλου τονίζει:
«Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε άλλες τόσες ώστε η HSW να αντιληφθεί ότι αυτό το πλοίο δεν κάνει για τη Σκόπελο. Πρέπει να βάλουν ένα πλοίο στη γραμμή αντίστοιχο με τα λιμάνια μας και...
δόξα τω Θεώ έχουμε πολλά λιμάνια στο νησί...
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία των επιβατών, έχουμε θέμα κατάλληλου πλοίου και πρέπει όλοι μαζί να το απαιτήσουμε...»
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της efimerida-sporades το λιμάνι του Αγνώντα πρόκειται να κλείσει μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί και βάζει σε κίνδυνο πλοία και επιβάτες. Έτσι το μόνο που μένει είναι η αντικατάσταση του “Πήγασου” με άλλο πλοίο κατάλληλο για τα λιμάνια μας.

6 σχόλια:

  1. Η τιμή του εισιτηρίου η ίδια να φανταστώ; Γιατί 10 ώρες ταξίδι Βόλο- Σκόπελο, δεν είναι και express για να πληρώνεις τόσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η ίδια είναι! Άλλωστε γιατί να πέσει? Υπάρχει και κανένας άλλος να μας πάει στο Βόλο?

      Διαγραφή
    2. Κανονικά η τιμή έπρεπε να αυξηθεί. Αυτό δεν ήταν ταξίδι, ήταν κρουαζιέρα! 10 ώρες αναψυχής και επίσκεψη σε τόσα λιμάνια.
      Να μην είμαστε και αχάριστοι...

      Διαγραφή
    3. ρε φίλε, τι ερωτηση ηταν αυτη??? να πεσει??? μα που ζουμε! κανονικα θα επρεπε να κανουμε και μεγαλο σταυρο και να λεμε Δοξα την μεγάλη εταιρία που εκανε τετοιο υπερατλαντικο ταξιδι με την ιδια τιμη! ευτυχως που δεν την ανεβασαν να λεμε!!!! ευτυχως!!!! ........

      Μ.Κ.

      Διαγραφή
    4. αυτο που μας εξοργισε ολους τους επιβατες ηταν οτι κανεις δεν μας ενημερωσε υπευθυνα για το τι συμβαινει,ουτε στο λιμανι,ουτε καθ'οδον....ειναι ντροπη...

      Διαγραφή
  2. ΣΑΝ ΑΛΟΝΝΗΣΙΟΤΗΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ.ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ.ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ.ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ!ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΤΑ ΔΙΝΩΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ!ΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΑ ΔΕΚΑΟΚΤΟ (18) ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΕΛΟΥΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΑΙΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.