Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Φάρος» στον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, η οποία κοινοποιείται και στους δημοτικούς συμβούλους, έστειλε η πρόεδρος του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ» Σκοπέλου κα Χαρίκλεια Γούναρη, οποία μεταξύ άλλων γράφει:
«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το μήνα Μάιο του 2012 ο Δήμος Σκοπέλου παραχώρησε δωρεάν, στον Σύλλογο ΦΑΡΟ Σκοπέλου, χώρο, στο κτίριο του ΚΑΠΗ, για να μπορέσει ο σύλλογος χάρη σε αυτή την παραχώρηση να συνεχίσει τις δραστηριότητές του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.
Από τον Μάιο έως και σήμερα που μας παραχωρήθηκε ο χώρος, τον έχουμε αξιοποιήσει στο έπακρο και τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για το κοινό 2 ημέρες την εβδομάδα. Συνεχίσαμε, όπως και τον περασμένο χρόνο, τη βοήθεια (οικονομική και ψυχολογική) σε άτομα πάσχοντα από καρκίνο. Τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποιήσαμε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Ανακουφιστική Φροντίδα, όνειρο ή πραγματικότητα» με ομιλήτρια επιστημονική συνεργάτιδα της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας υπό την επωνυμία ΓΑΛΙΛΑΙΑ.
Ο σύλλογος οραματίζεται...
την αναβάθμισή του σε μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας, στο πρότυπο της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ (φυλλάδια της οποίας εσωκλείουμε για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου). Ήδη έχουμε έλθει σε επικοινωνία με τον Ιερέα πατέρα Ευάγγελο της τοπικής ενορίας, για την υλοποίηση ενός τέτοιου οράματος, στο οποίο διατίθεται να συμμετέχει. Εκπρόσωπός μας, επιστημονικός συνεργάτης, θα μεταβεί τον προσεχή Απρίλιο στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τα ειδικά σεμινάρια που παρέχει η ΓΑΛΙΛΑΙΑ για μια εξειδικευμένη εκπαίδευση στην ανακουφιστική φροντίδα, ώστε να μπορέσουμε και στο νησί της Σκοπέλου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις μιας τέτοιας μονάδας...»

1 σχόλιο:

  1. Αναλυτικές πληροφορίες για τη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα τους:
    www.galilee.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.