Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το Σκοπελίτικο σαπούνι στην αγορά των ΗΠΑ

Με παραγγελία 1250 κομμάτια χειροποίητου, παραδοσιακού σαπουνιού, που αναχωρεί από το λιμάνι της Σκοπέλου τη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, για Η.Π.Α, το «Κέντρο Σποράδες - Βιώσιμη Ανάπτυξη Παράδοση» και ο Στέλιος Γρυπιώτης, παραγωγός παραδοσιακού σαπουνιού, εγκαινιάζουν μια ενδιαφέρουσα συνεργασία για την προώθηση του προϊόντος, στην Ατλάντα των Η.Π.Α.
Με τη συνεργασία αυτή το Κέντρο Σποράδες, προχωρεί στην υλοποίηση του οράματος του να υποστηρίξει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Βορείων Σποράδων με την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων και τεχνών. Παράλληλα ελπίζει να συμβάλει και στην αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στα νησιά των Σποράδων και με άλλα προγράμματα που θα πραγματοποιήσει στο τρέχον έτος.
Το «Κέντρο Σποραδες» εύχεται να βρεθούν και άλλοι παραγωγοί ντόπιων ποιοτικών προϊόντων για να συνεχίσουν και να αναπτύξουν αυτή τη συνεργασία, για το καλό του τόπου μας.

5 σχόλια:

  1. πραγματικα ειναι παρα πολυ ωραιο σαπουνι μου το εφεραν δωρο τουριστες απο τη σκοπελο στη σκιαθο και εντυπωσιαστηκα ,μαιστα θα προτεινα και στον κυριο που το φτιαχνει να ερθει σκιαθο να μας κανει κανενα σεμοναριο να φτιαχνουμε και εμεις ,παρα πολυ καλη προσπαθεια συνεχιστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αντι για σεμιναριο γιατι να μην γινει προωθηση του συγκεκριμενου προιοντος ?????
      πιστευω αυτο θα ηταν πολυ καλυτερο και ετσι θα βοηθουσατε και τον συγκεκριμενο παραγωγο! στην τελικη δεν γραφει σαπουνια σκοπελος αλλα σποραδες! οποτε τιθα ηταν καλυτερο??? αλλωστε το μυστικο της επιτυχιας της συνταγης περναει μονο απο γενια σε γενια! καταλαβαίνετε τι εννοω ;)

      Μ.Κ.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο φίλε μου Στελάρα! ευχομαι μεγαλυτερες επιτυχιες!!! αλλωστε το αξιζεις!!!

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο χρονια τώρα πλένομαι γενικώς (χέρια, σώμα και μαλλιά) με το σαπούνι του Στέλιου. Καλύτερα αποτελέσματα, ενίσχυση τοπικής οικονομίας, αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών. Και τα επιπλεόνο χρήματα που ξοδεύονται ελάχιστα γιατί κρατάει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.