Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σκιάθος / Ημερίδα για την παρουσίαση τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ», στα πλαίσια της πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ» πραγματοποίησε ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013, στο Πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι του Δήμου Σκιάθου, στην Σκιάθο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου ο οποίος παραχώρησε τον ανωτέρω χώρο πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική ενημέρωση των ανέργων της Σκιάθου.
Σκοπός του έργου είναι η προετοιμασία 80 ανέργων της...
Π.Ε. Μαγνησίας για την εξασφάλιση θέσης εργασίας στην περιοχή.
Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και των ομάδων στόχου, μακροχρόνια άνεργων άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα και ατόμων σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενων από φτώχεια
Οι ομιλητές ήταν ο κ. Παπαδημόπουλος Αθανάσιος Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Βόλου και ο κ. Γιακουβής Χρήστος Πρόεδρος της Α.Σ. «Δίκτυο για την Απασχόληση στην Μαγνησία» οποίοι ανέλυσαν το έργο και τις τοπικές ευκαιρίες απασχόλησης σε συνδυασμό με την επιδοτούμενη κατάρτιση. Ακολούθησε συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση για τους ενδιαφερομένους.
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ευχαριστεί τον κ. Ζλατούδη Αθανάσιο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, για την ευγενική συμμετοχή – παρέμβαση του στην ανωτέρω εκδήλωση.