Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση - πρόσκληση

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το Σωματείο Οικοδόμων, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Γυναικών και η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου, καλούν όλους τους εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες, άνεργους, γυναίκες, γονείς και όλο το λαό της Σκοπέλου σε ευρεία σύσκεψη, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό καφενείο με θέμα την οργάνωση πανσκοπελίτικης απεργίας την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους Σκοπελίτες για αυτή τους την πρωτοβουλία,αν μη τι άλλο δείχνουν ότι ακόμα είναι ενεργοί,οργανωνόνται,παλεύουν για τα δίκαια αιτήματά μας.Όχι σαν και εμάς τους Γλωσσιώτες απο εδώ, που απλώνουμε τραχανά και πετάμε χαρταετό...Μακάρι να υπάρξει συμμετοχή,ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας πάνω στο νησί,ώστε να καταλάβουν κάποιοι, ότι εδώ δεν θα τους περάσει.Το μόνο που θα ήθελα να προτείνω είναι,αφού συμφωνήσουν, να πάει μιά επιτροπή στον Δήμο Σκοπέλου και να τους φέρει προ των ευθυνών τους.Να τους δώσουν να καταλάβουν, ότι πρέπει και αυτοί να βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα διότι είναι κοινός.Για μένα εκείνη την μέρα,πρέπει και ο Δήμαρχος να κλείσει όλες τις υπηρεσίες(ΔΗΜΟΣ,ΔΕΥΑΣ)και να συμμετάσχουν όλοι μαζί σε αυτήν την πανσκοπελίτικη απεργία.Έτσι μόνο θα καταλάβουν κάποιοι, ότι δεν αστειευόμαστε.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.