Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επιστρέφει με βαριές βαλίτσες η ομάδα Παγκρατίου Αθλήματος του Α.Ο. Σκοπέλου

Φορτωμένη μετάλλια επιστρέφει από την Λαμία η ομάδα του Μάνου Βασιλείου, η οποία αγωνίσθηκε στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκράτιου Αθλήματος που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος.
Κατερίνα Παναγιωταρά
Σε ένα πρωτάθλημα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, οι παγκρατιαστές του Α.Ο. Σκοπέλου κυριολεκτικά σάρωσαν με τις επιτυχίες τους και τα μετάλλια που κατάφεραν να αποσπάσουν. Από τους 6 αθλητές του Α.Ο. που αγωνίσθηκαν πήραν όλοι από μια θέση στην τριάδα και μετάλλιο, εκτός του Νίκου Πάτρα ο οποίος πήρε μετάλλιο και στα δυο στιλ Παγκρατίου, τον ΑΓΩΝ και τον ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ. Ο Νίκος Πάτρας κέρδισε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και στα δυο στιλ πραγματοποιώντας 4 συνεχείς νίκες με υπεροχή και τεχνικά νοκ αουτ. Συνολικά η ομάδα του Μάνου Βασιλείου απέσπασε 4 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, κατακτώντας μετάλλιο σε κάθε κατηγορία και αθλητή που συμμετείχε. Αναλυτικά :
Μαρία Παπαδοπούλου
Μαρία Παπαδοπούλου - Ασημένιο μετάλλιο 2η πανελληνιονίκης 2013 ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ
Γιώργος Μαριδάκης - Χρυσό μετάλλιο 1ος πανελληνιονίκης 2013 ΑΓΩΝ
Παντελής Παχής - Ασημένιο μετάλλιο 2ος πανελληνιονίκης 2013 ΑΓΩΝ
Νίκος Πάτρας - Χρυσό μετάλλιο 1ος πανελληνιονίκης 2013 ΑΓΩΝ
Νίκος Πάτρας - Χρυσό μετάλλιο 1ος πανελληνιονίκης 2013 ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ
Κατερίνα Παναγιωταρά - Χρυσό μετάλλιο 1η πανελληνιονίκης 2013 ΑΓΩΝ
Γιάννης Καλυβιώτης - Χάλκινο μετάλλιο 3ος πανελληνιονίκης 2013 ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ
Γιώργος Μαριδάκης
Να σημειωθεί ότι για όλη την ομάδα, πλην του Νίκου...
Πάτρα, ασημένιου πανελληνιονίκη του 2012, στο Παγκράτιο ήταν πρώτη επαφή για όλα τα άλλα παιδιά. Όλη η αποστολή τίθεται αυτόματα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος στο παγκράτιον άθλημα και θέτουν υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Βέροια αλλά και στο Παγκόσμιο που θα γίνει στην Αυστραλία.
ΦΩΤΟ: © Σκιαθίτης Γιάννης
Νίκος Πάτρας
Γιάννης Καλυβιώτης
Παντελής Παχής
Μάνος Βασιλείου - Νίκος Πάτρας

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A.O.Σ. δεν είναι μόνο το ποδοσφαίρου . Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.....ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙ?????????
    ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που ειναι λυπηρό και πασιφανώς άδικο για αυτά τα παιδιά που μας έχουν γεμίσει μετάλλια σε ελληνικά, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα είναι οτι δεν έχουν καμιά υποστήριξη. Στο βόλεϋ όμως έχει κόσμο με ουρά τοσο στις προπονήσεις όσο και στους συνοδούς των αγωνων. Ντρόπη ρε παιδιά, ποιος απ τους υπευθηνους ειναι κοντα στα αλλα παιδιά ? Ποτε πηγαν να δουν ποσο κοπιαζουν στις προπονησεις ? Πότε συνοδευσαν μαζι στους αγωνες τους ? ντροπή κυριοι του Α.Ο. και του Δήμου, ντροπή να ειστε παρωντες μονο στα κοντά σορτσάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.