Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απολογισμός δράσης του Γραφείου Εθελοντισμού

Πλούσιος ο απολογισμός του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου από την ημέρα σύστασής του μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012. Σας παραθέτουμε επιγραμματικά τις δράσεις της ομάδας:
1. Συγκέντρωση και διανομή ρουχισμού (παιδικού και ενηλίκων), τροφίμων και χρημάτων για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
2. Συγκέντρωση ρουχισμού (παιδικού και ενηλίκων) και αποστολή τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στα ιδρύματα «Κιβωτός», «Χαμόγελο του Παιδιού», «Σύλλογος Τυφλών Βόλου».
3. Καθαρισμός και προετοιμασία του πολυχώρου «Ορφέας» (παράθυρα, σόμπες, καρέκλες, σκηνή, αυλή, λουλούδια, παρτέρια), σε συνεργασία με Δήμο και ΔΗΚΕΣ, για χρήση σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
4. Ζωγραφική παιδιών στην αίθουσα του Ορφέα.
5. Δημιουργία ημερολογίων από τη ζωγραφική των παιδιών και...
διάθεσή τους. Με τα έσοδα κατασκευάστηκαν τα παράθυρα του Ορφέα και ένα μέρος δόθηκε για αγορά τροφίμων προς ενίσχυση συμπολιτών μας.
6. Δημιουργία έκθεσης στο χώρο του Ορφέα με καλλιτεχνήματα που δημιουργήθηκαν από τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των ακτών του νησιού (Trash Art).
7. Συμμετοχή στην πώληση κουπονιών του αντικαρκινικού εράνου με τη βοήθεια των προσκόπων και των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Σκοπέλου.
8. Δημιουργία χορευτικής ομάδας παιδιών και ενηλίκων (δωρεάν).
9. Δημιουργία ερασιτεχνικής ομάδας χορωδίας (δωρεάν).
10. Συμμετοχή στη λαμπαδηδρομία στους δρόμους της Σκοπέλου (αναβίωση αρχαίου εθίμου).
11. Συμμετοχή στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.
12. Καθαρισμός σε δρόμους (και αφαίρεση αφισών από κολώνες της παραλίας στη Χώρα), σιφόνια (Αμπελική) και ακτές σε ολόκληρο το νησί.
13. Διοργάνωση φυσιολατρικών περιπάτων (στα πλαίσια της γνωριμίας με τον τόπο μας και της διερεύνησης παλιών μονοπατιών για επισήμανση).
14. Προσφορά αναλώσιμου υλικού προς το κέντρο Υγείας Σκοπέλου για ολόκληρο το καλοκαίρι από τους Σάσα Μανωλάκη-Καραγιάννη και Δημήτριο Κέμο, με τη μεσολάβηση των εθελοντών.
15. Συμμετοχή στο εργαστήρι ξένου τραγουδιού με βραδιές για τις γιορτές του Πάσχα, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
16. Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων (Καλές).
17. Διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων:
1. Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη (με ντόπιους καλλιτέχνες).
2. Βραδιά με το Σκοπελίτη τενόρο Στάθη Καραγιώργο, συνεργάτη της Όπερας της Λουκέρνης στην Ελβετία.
18. Διοργάνωση του ποιητικού διαγωνισμού «Καισάριος Δαπόντες» με τη συνεργασία της ΔΗΚΕΣ.
19. Συνδιοργάνωση της ποιητικής βραδιάς «100.000 ποιητές για την αλλαγή του πλανήτη», με μουσική, ζωγραφική και απαγγελία ποιημάτων
20. Διοργάνωση επιστημονικών ομιλιών με θέμα :
1. «Τα αίτια της κρίσης και οι δυνατότητες εξόδου» Γ. Οικονόμου.
2. «Εμείς ρωτάμε, ο Κ. Βεργόπουλος απαντά» Κ. Βεργόπουλος.
3. «Η λειτουργία της Δημοκρατίας στην Αρχαία Αθήνα και η επικαιρότητά της στην εποχή μας» Γ. Οικονόμου.
4. «Ανακάλυψη σωματιδίου Χιγγς στο CERN» A.Παναγιώτου.
21. Διερεύνηση δυνατοτήτων για ανακύκλωση πλαστικού σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου, με στόχο την οριστική λύση του θέματος.
22. Συλλογή πλαστικού καπακιού (για αγορά αναπηρικού καροτσιού)
23. Συμμετοχή στη φιλοξενία του Αρχιεπισκόπου και της συνοδείας του, με παράθεση δείπνου 30 ατόμων στη Μονή Ευαγγελιστρίας.
24. Συμμετοχή στο Διεθνές Φιλμ Φεστιβάλ της Σκοπέλου για τους νέους (SIFFY) με διοργάνωση γευμάτων και δείπνων καθημερινά για 15 άτομα.
25. Υποδοχή στα Κρουαζιερόπλοια (Star Clipper & Star Flyer).
26. Αποχαιρετισμός στο συνέδριο των παιδιάτρων ΕΦΥΚΕ με προσφορά συμβολικών δώρων (δημιουργία καλλιτεχνημάτων από τους ίδιους τους εθελοντές)
27. Συμμετοχή στη ΔΙΕΒΑ (Ράλλυ Βορείου Αιγαίου), με παράθεση αποχαιρετιστήριου δείπνου.
28. Ευχαριστήρια (για δωρεά έργων τέχνης) και αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Νορβηγών, στον Ορφέα.
29. Φιλοξενία Eυρωπαίων που μετείχαν στο πρόγραμμα προώθησης τοπικών προϊόντων από την Κορσική.
30. Συμμετοχή στην προετοιμασία του χώρου για τη θεατρική παράσταση (Φαύστα) της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας με σκηνοθέτη τον Τάκη Μόσχο.
Ο παραπάνω απολογισμός είναι επιγραμματικός, καθώς έγιναν πολλαπλές παράλληλες δράσεις.
Οι δράσεις μας συνεχίζονται...

11 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά νομίζω ότι υπάρχει κάποιο λάθος. Για τη δεύτερη ομιλία του κυρίου Οικονόμου άλλος είχε την ιδέα και "έτρεξε" το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλπικα νομισματα. Εσυ μαλλον αμφισβητεις την διαφανια και την ικανοτητα των εθελοντων. Θαθελα να ανηκω στην ομαδα αλλα απουσιαζω αυτο τον καιρο. Πεστε τελος παντων κανενα καλο λογο και εαν καπου διαφωνειτε συζητηστε το μαζι τους. Οσο για τις ιδεες μπορει να ειναι διαφορων, αλλα οταν υποστηριζονται απ τους εθελοντες πετυχαινουν

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφισβητώ τίποτα και απορώ για το συμπέρασμα που έβγαλες. Ένα αθώο λάθος επισημαίνω για να διορθωθεί τίποτα παραπάνω.

      Διαγραφή
  2. οικονομικός απολογισμός υπάρχει?
    εσοδα απο δήμο - έξοδα κλπ?
    Μη μας περνάτε για ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε περνάμε για ζώον. Είσαι ΖΩΟΝ, απά αυτά που δεν έχουν εξημερωθεί.
      Οι εθελοντές βάζουν χρήματα, δεν παίρνουν. Και τα έσοδα από τον Δήμο, ηλίθιε, ΜΗΔΕΝ

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΑΦΣΑΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ,ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Η ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΥΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκτος απο το χρημα 1-2-2013 -2:47 μ.μ.δεν σε ενδιαφερει τιποτε αλλο;που ζεις; απο που ερχεσαι; δεν ξερεις τιποτε απο αυτα που συμβαινουν εδω; μαθε λοιπον οτι οι εθελοντες χρηματοδοτηθηκαν απο τον δημα σκοπελου με 5.000.000 ευρω και απο το ιδρυμα ροκφελλερ με 10.000.000 δολαρια.επισης μαθε οτι τα εβαλαν ολα στην τσεπη τους και για τις δραστηριοτητες που λενε οτι εκαναν-ψεματα ολα- τις εκαναν με τα λευτα που πηραν απο σενα καιαπο μερικους αλλους σαν εσενα.και το χειροτερο ειναι οτι τους προστατευει ο νομος περι μη ευθυνης των εθελοντων και ετσι δεν μπορει κανεις να τους βαλει χερι. αλλα ας σοβαρευτουμε.εδω κατι γινεται.ισως οχι ετσι οπως θα ηθελες, η νομιζεις οτι θα ηταν καλυτερα.ακομη και για τον οικονομικο απολογισμο που θεωρειες οτι ειναι τοσο σημαντικος ωστε να θεωρεις οτι καποιοι σε περνανε εσενα και μερικους αλλους-αληθεια ποιοι ειστε;-ζωα(πολυ σκληρο και προκλητικο δεν νομιζεις;)μπορεις να πληροφορηθεις ομορφα και ευγενικα αν αυτο θελεις πραγματικα.μιλαμε την ιδια γλωσσα,μενουμε στο ιδιο μικρο νησι,προφανως εχουμε τα ιδια προβληματα και ισως θελουμε και ονειρευομαστε τα ιδια πραγματα και δεν μπορουμε να συζητησουμε.δεν σε προβληματιζει καθολου; εγω δεν θα πα μπραβο σε κανεναν,γιατι νομιζω οτι οι εθελοντες κουραστηκαν βεβαια αλλα περασαν και πολυ καλα.αν δεν το πιστευεις ,ελα να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ,Η ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ,Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ.ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Η ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 6 ΜΕ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντα μου αρεσαν οι ανθρωποι που σκεφτονται τον συνανθρωπο τους,που αφιερωνουν χρονο προσωπικο για να ασχοληθουν ειτε με τα κοινα-και δεν εννοω τους πολιτικους αλλα τους απλους ανθρωπους που τρεχουν και δεν φτανουν ως βαση των κομματων-,ειτε με τα προβληματα συνανθρωπων τους ειτε με τα κοινα με την ευρεια του ορου εννοια .αυτοι οι ανθρωποι που αγωνιζονται και που δεν δισταζουν κατω απο καποιες συνθηκες ακομη και να πεθανουν γιαυτο που πιστευουν,η για να βοηθησουν καποιον συνανθρωπο τους.αυτους τους ανθρωπους τους σεβομαι και ετσι σεβομαι και τους εθελοντες και ολους οσοι βοηθησαν ωστε να γινουν οσα εγιναν στη δυσκολη εποχη που ζουμε. ξερω οτι περα απο αυτα που φαινονται, ειναι πολλα αυτα που εγιναν και ανακουφισαν συνανθρωπους μας με πολυ διακριτικο τροπο.οσο αφορα τον οικονομικο απολογισμο που καποιος τον εκανε θεμα,αληθεια ποσο θα κοστιζαν κατα την γνωμη του οσα εγιναν;γιατι μονο ετσι μπορει να γινει ενας οικονομικος απολογισμος.εκεινο ομως που εχει σημασια ειναι οτι εγιναν τοσα πολλα πραγματα με προσωπικη εργασια αφιλοκερδως.ας κρατησουμε αυτο.και αν εχουμε τα κοτσια ας πλαισιωσουμε και ας στηριξουμε αυτην την προσπαθεια με οποιον τροπο μπορει ο καθενας μας και εφ οσον συμφωνει με καποια απο τις δρασεις των εθελοντων η με καποια εκδηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι γίνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία είναι καλό πολύ περισσότερο όταν από τον Δήμο δεν γίνεται τίποτα, με ενοχλεί όμως ένα πράγμα γιατί κάποια άτομα έπρεπε να βγάλουν δικό τους Δήμαρχο για να συμμετέχουν στα κοινά, που ήταν τα υπόλοιπα χρόνια και αν του χρόνου βγει άλλος Δήμαρχος θα σταματήσουν να είναι εθελοντές του νησιού.......αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Οι εθελοντές και αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για το νησί και τον πολιτισμό του, συμμετέχουν πάντα, ανεξαρτήτως συνδυασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bάλε και ένα δράκο...
      Θα είναι καλύτερο το παραμύθι σου.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.