Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Γιατρός και γονείς βρήκαν την πόρτα του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου κλειστή

Έκπληκτοι αντίκρυσαν την κλειδωμένη πόρτα του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου, τόσο η παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κα Μαρία Τσάμπρα, η οποία επισκέπτεται εθελοντικά και αφιλοκερδώς το νησί που ταλαιπωρείται από την πολυετή έλλειψη παιδιάτρου, όσο και οι γονείς και τα παιδάκια που περίμεναν για να εξετασθούν.
Παρόλο που η γιατρός είχε ενημερώσει έγκαιρα αρκετές ημέρες πριν για την επίσκεψή της στο Π.Ι. και υπήρχαν και αναρτημένες ανακοινώσεις, χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο δήμαρχος του νησιού κ Πέτρος Βαφίνης, ώστε να έρθει ο αρμόδιος υπάλληλος για να ανοίξει το ιατρείο μετά από 30 λεπτά.
Η ιατρός, που αποδέχτηκε οικειοθελώς την...
παράκληση του δημάρχου να επισκέπτεται το νησί κάθε 15 μέρες, αναγκάστηκε να αναζητήσει γειτονικά αυτοκίνητα, ώστε να μπορέσουν να φιλοξενηθούν τα βρέφη, τα οποία λόγω του ψύχους ήταν αδύνατο να περιμένουν στην ύπαιθρο.
Να σημειώσουμε ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, λόγω ελλείψεως ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού παραμένει κλειστό από το μεσημέρι και μετά και έτσι την ανιδιοτελή απόφαση της ιατρού να εξετάζει ακόμη και το απόγευμα, ώστε να εξυπηρετούνται και τα παιδιά σχολικής ηλικίας, αλλά και οι εργαζόμενες μητέρες περίμεναν οι κλειστές πόρτες του Π. Ι. Αλοννήσου!

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάχαλο παντού! Μια ξένη γυναίκα δέχτηκε αφιλοκερδώς να εξυπηρετεί και το διπλανό νησί και αυτοί της έκλεισαν την πόρτα! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα! Συγχαρητήρια στη γιατρό! Είναι η εξαίρεση. Ούτε ο ντόπιος γιατρός δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ντροπή σου να πιάνεις στο στόμα σου τον «ντόπιο γιατρό». Είσαι άσχετος με την πραγματικότητα και δεν γνωρίζεις.... Αυτό θα το έλεγα θράσος που κάποιο σκοπό έχει...
      Ο Διευθυντής του Π.Ι. Αλοννήσου Γιώργος Αθανασίου δίνει καθημερίνη μάχη με ανύπαρκτα μέσα και είναι ο ήρωας της τοπικής κοινωνίας, όπως και ο γιατρός Γιώργος Τριανταφύλλου στη Σκόπελο.
      Φρόνιμα...

      Διαγραφή
  3. ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟ .

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2012 ?????

    ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.