Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έχει αγώνα την Κυριακή

 Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
Το κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου θα ανοίξει ακόμα μια φορά τις πόρτες του την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 13.15, για να φιλοξενήσει τον 2ο εντός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϋ του Α.Ο. Σκοπέλου με τον Φοίνικα Λάρισας.
Η ομάδα της Σκοπέλου καλεί το φίλαθλο κοινό να δώσει για μια ακόμα φορά το δυναμικό παρόν του.

10 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει ο προπονητής γρήγορα....τόσα χρήματα παίρνει από το χρυσό συμβόλαιο που έχει κάνει με την διοίκηση και χαϊρι δεν είδαμε.....Να πάει σε καμία μικρή ομαδούλα να παίξει και όταν μάθει τότε να γυρίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ!!!!!!!ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι βρε αθληταρά!!! αρκεί να σέρνουν εσένα ,απο πίσω, με τη σαμπρέλα!!!! ΟΡΓΙΟ!!!!!πές μας και το όνομά σου παλλικαρά να σου στείλουμε ευχαριστήριο επιστολή!!!!

      Διαγραφή
    2. Παιδιά ηρεμήστε... Πιθανόν πρόκειται για πλάκα φίλων του Γιάννη... Δεν νομίζω ότι υπάρχει Σκοπελίτης που θα τα έγραφε σοβαρά αυτά... Γι΄αυτό άλλωστε τα δημοσίευσα. Καθένα που προσφέρει οι Σκοπελίτες ξέρουν και τον τιμούν.

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΤΣΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 31 Ιανουαρίου 2013 - 2:20 μ.μ. ηρέμισε λίγο....εννοείται ότι κάνουμε πλάκα στον Γίαννη και ότι θέλουμε να τον πιράξουμε λίγο αν και μας ξέρει γιατί το κάνουμε και μπροστά του!!! Να είσαι σίγουρος πως ξέρουμε τι μεγάλες προσπάθειες έχει κάνει και τι τρέξιμο έχει ρίξει για να στηθεί αυτή η ομάδα από την αρχή, το ξέρουμε πολύ καλά....Λίγο πλάκα στην ζωή μας δεν βλάπτει λοιπόν φίλε μου....Ας ηρεμήσουμε λίγο...Ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ Η ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!!!!! ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.