Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Νηπιαγωγείου Γλώσσας

Το Σάββατο στις 26 Ιανουαρίου, παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - κοπή πίτας – λαχειοφόρος κλήρωση του Νηπιαγωγείου Γλώσσας μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Η συμμετοχή του κόσμου ανέλπιστα μεγάλη! Οι παρευρεθέντες άγγιξαν τους 150 και τα έσοδα της εκδήλωσης ξεπέρασαν τα 2000 ευρώ (!) κάτι που κάνει τον στόχο του Δ.Σ. για “συμμάζεμα” του σχολείου να φαντάζει πλέον εφικτός. Τo Δ.Σ. δεσμεύτηκε ότι μέρος των κερδών θα δοθούν ως δωρεά στο Δημοτικό σχολείο της Γλώσσας και στον παιδικό σταθμό Λουτρακίου Γλώσσας.
Η βραδιά κύλισε με τις ομιλίες της λογοθεραπεύτριας κας Αναγνώστου, της παιδιάτρου κας Σκλάβου και του οδοντίατρου κ. Τσαρπαλά, οι οποίοι με απλά λόγια ανάπτυξαν τα θέματά τους και καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας όπου η τυχερή της βραδιάς κα Αναστασία Καλλιαννού, κερδίζοντας το χρυσό σταυρό ενίσχυσε με τη σειρά της με ένα αξιόλογο ποσό το ταμείο του συλλόγου.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη λαχειοφόρο και...
τους νικητές αυτής.
1o δώρο ταξίδι 4 ημερών / τυχερή η κα Ελσα Βολιώτη
2ο δώρο εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Βόλο / τυχερή η κα Νικολέττα Μπάλλα
3ο δώρο καρδιολογική εξέταση / τυχεροί Ελένη Χήρα & Στέργιος Μαυροειδής
4ο δώρο ρόλοι Loftys τυχερή / η κα Αλεξάνδρα Κοσσύφη
5ο δώρο παιδιατρική εξέταση τυχερός κος Γεώργιος Θώμας
6ο δώρο οδοντιατρική εξέταση / τυχερός ο κ. Ιωάννης Διοματάρης
7ο δώρο οροθεραπευτική επίσκεψη / τυχερή η κα Μαρία Καρβέλη
8ο δώρο μενού σε ουζερί / τυχερή η κα Φραγκούλα Αναστασίου
9ο δώρο επιταγή για ηλεκτρικά / τυχερός ο κ. Ιωάννης Τσακάλης
Κλείνοντας τη βραδιά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο, παρόντες και μη, που ενίσχυσαν οικονομικά και ηθικά αυτή τους την προσπάθεια, τους εκλεκτούς ομιλητές, προσφέροντας τους συμβολικά χειροποίητα δωράκια και όσους πρόσφεραν απλόχερα τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο, το φωτογράφο της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον εφημέριο του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια του. Τέλος ευχαρίστησε τον κ.Τόμυ, αλλοδαπό αλλά κάτοικο πλέον της Γλώσσας, όποιος στη διάρκεια της εκδήλωσης πρόσφερε αξιοσέβαστο ποσό για τις ανάγκες του σχολείου.
Όπως δήλωσαν στο τέλος τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του νηπιαγωγείου Γλώσσας: «Το μήνυμα εδόθη: Ο ενθουσιασμός, το κέφι για δουλειά και η συνεργασία ας μας συντροφεύουν από τώρα και στο εξής!..»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.