Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

To Σωματείο Εθελοντών ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σκιάθου χαιρετίζει την σημερινή ημέρα

Από το 1985, σε γενική συνέλευση του ΟΗΕ, έχει καθιερωθεί η 5η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Στόχος του ΟΗΕ είναι όχι μόνο να προβάλεται το έργο των εθελοντών αλλά να παροτρύνονται και άλλοι στον εθελοντισμό.
Η εθελοντική προσφορά σήμερα διευρύνεται διαρκώς και επεκτείνεται σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως είναι εκστρατείες για θέματα αλφαβητισμού, εμβολιασμών, πρόληψης και ενημέρωσης, αλλά και οργανωμένες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης κρίσεων. Η Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει: «Οι άνθρωποι, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο». Ενώνοντας τη δύναμη του καθενός μας ξεχωριστά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα, που θα βασίζεται στη συλλογικότητα, τη συμμετοχή, αλλά και την αλληλεγγύη».
Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής!
Σωματείο Εθελοντών
ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.