Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο στη Γλώσσα

8 λεπτά ανά κιλό ελαιόκαρπου
αν η μεταφορά γίνει απο τον παραγωγό
9 λεπτά ανά κιλό ελαιόκαρπου με δωρεάν μεταφορά
Η ευγένεια και το χαμόγελο από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό, τα 9 μόλις λεπτά ανά κιλό ελαιόκαρπου, η δωρεάν μεταφορά, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η άμεση εξυπηρέτηση έκαναν τη διαφορά και πάρα πολλοί ελαιοπαραγωγοί προτίμησαν το ελαιοτριβείο Αντωνίου στη Γλώσσα για να βγάλουν το λάδι τους.
«Η επιχείρηση λειτουργεί στη σημερινή σύγχρονη μορφή της από το 1999 ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση εβδομήντα και πλέον χρόνων. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην άμεση εξυπηρέτηση των παραγωγών. Γι' αυτό τον λόγο φέτος εξοπλιστήκαμε με επιπλέον 2 νέους διαχωριστήρες (ντελαβάλ) για πιο καθαρό και ποιοτικό ελαιόλαδο. Επίσης χορηγήθηκε για τις εγκαταστάσεις μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας πιστοποίηση βιολογικού ελαιολάδου για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των όλο και περισσοτέρων βιοκαλλιεργητών του νησιού.
Εφέτος λαμβάνοντας υπ' όψιν την οικονομική κρίση, την αυξημένη ελαιοπαραγωγή και τον αγώνα των παραγωγών, προσαρμόσαμε τις τιμές μας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, με μελλοντικό προσανατολισμό την τυποποίηση του ντόπιου ελαιολάδου στο δεύτερο υπάρχον κτήριο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου και την προώθησή του στην τοπική και ξένη αγορά.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους παραγωγούς από τη Γλώσσα, το Έλιος και την Σκόπελο που προτίμησαν το ελαιοτριβείο μας. Ενδεικτικό αυτής της προτίμησης είναι ότι οι μεγάλοι παραγωγοί της Σκοπέλου εμπιστεύτηκαν τον ελαιόκαρπό τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και δεν μετάνιωσαν ούτε από τιμή, ούτε από εξυπηρέτηση και προπαντός από ποιότητα...
Τους ευχαριστώ θερμά και πάλι...»
μας είπε η κα Αντωνίου κατά την χθεσινή επίσκεψή μας στη Γλώσσα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ