Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Εθελοντών Ναυαγοσωστών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Ναυαγοσωστών και φίλων Θαλάσσης έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμο Σκοπέλου για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών:
Παραλία Πανόρμου
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια όσον αφορά τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών σας. Μετά από εντεταλμένους και έκτακτους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από ειδική ομάδα έρευνας του συλλόγου μας, κατά τη θερινή περίοδο τουριστικής αιχμής Ιουνίου - Αυγούστου, διαπιστώσαμε την πλήρη συμμόρφωση των απαιτούμενων προς τις διαταγές του Προεδρικού Διατάγματος 23/2000.
Η οργάνωση και η ποιότητα όσον αφορά τη...
ναυαγοσωστική κάλυψη του νησιού χαρακτηρίστηκαν άριστες και αντικατοπτρίζουν στο ακέραιο το αίσθημα ευθύνης για την προστασία των λουομένων που επιδείξατε και φέτος.
Η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής είναι αγαθό που τελεί υπό την εγγύηση του κράτους. Συγχαρητήρια για το αίσθημα ευθύνης που προβάλλετε με το έργο σας και ενισχύετε την εικόνα της τουριστικής προβολής της χώρας μας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Χατζηνάκος Ιωάννης
Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στο Λιμεναρχείο, το Υπουργείο Ναυτιλίας και την Bayline Services    

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.