Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προβολή ταινίας στον «Ορφέα»

Η Γ' Λυκείου Σκοπέλου σας προσκαλεί στην προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Arthur Christmas, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ορφέας».

2 σχόλια:

  1. Θα ειμαστε ολοι εκει να στηριξουμε τα παιδια της Γ Λυκειου για την πρωτοτυπη και εκπληκτικη ιδεα τους! Μπραβο στα παιδια που προσφερουν κατι μοναδικο που εχει αναγκη το νησι! Ειναι μια καλη ευκαιρια να παρακολουθησουν τα παιδια μια ταινια με τους φιλους τους σαν να βρισκονται σε εναν κινηματογραφο μιας μεγαλης πολης! Ενα ακομη μπραβο και ευχομαστε να προσφερει και στα παιδια της τριτης Λυκειου τα χρηματα που χρειαζονται για την εκδρομη τους! Παντα τετοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να που ο "Ορφέας" είναι πλέον έχει πλέον το στίγμα του. Κέντρο πολιτισμού που συμβάλει καθοριστικά στη ζωή του νησιού. Μπράβο, παιδιά, που εκμεταλλευτήκατε αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα που για χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Μπράβο και σ' εσάς που του δώσατε τη θέση που του αξίζει. Μη σταματάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.