Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται… δημαιρεσίες

Το «ορεκτικό» πριν το «κυρίως πιάτο» ήταν οι αντικαταστάσεις μελών της ΔΗΚΕΣ, της ΔΕΥΑ και των σχολικών επιτροπών, όπου στις δύο πρώτες πρόεδρος αναλαμβάνει από 1-1-13 ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ενώ στις σχολικές επιτροπές πρόεδροι είναι ο Γιώργος Φύβγας στην πρωτοβάθμια και ο Θανάσης Κακαλιάγκος στην δευτεροβάθμια.
Το «κυρίως πιάτο» περιλαμβάνει, όπως σας είχαμε γράψει από τις 9 Νοεμβρίου, αλλαγή του νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Σκούρα με την νυν αντιδήμαρχο Παναγιώτα Αγγελέτου.
Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο κ. Σκούρας θα είναι ο μοναδικός αντιδήμαρχος Σκοπέλου για την εναπομείνασα θητεία της τωρινής δημοτικής αρχής, αφού το μνημόνιο απαιτεί μείωση των αντιδημάρχων...
Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου...
του 2013, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, θα πραγματοποιηθούν οι δημαιρεσίες, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, υπό την προεδρία του πλειοψηφούντος συμβούλου του σώματος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα άρθρα λειτουργίας του οργάνου, θα διεξαχθεί εκλογή για τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.
Κυριακή (6 Ιανουαρίου) κοντή γιορτή

5 σχόλια:

  1. Οιοδηποτα ανασχηματικη κινηση και αν ερθει που θα ερθει δεν προκειται να αλαξει την υπαρχουσα κατασταση στα δημοτικα δρωμενα,αν θα μπορουσαμε να βαλουμε εναν τιτλο θα λεγαμε απραγιας συνεχεια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ και 2 χρόνια ο κ Σκούρας ως πρόεδρος της τουριστικής προβολής ψάχνει να βρει την πολυπόθητη «ταυτότητα» του νησιού μας… για να το προβάλλει κατάλληλα
    του εύχομαι στην επόμενη διετία που του απομενει να τα καταφερει
    κατι θα είναι κι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν και νεαρα ατομα που θελουν να μπουν και να βοηθησουν τον τοπο τους αλλα επειδη ξερουν τι κοσμο εχει το νησι μας, δεν παιρνουν μερος στις εκλογες γιατι ξερουν οτι κανεις δεν θα τους στηριξει. Οποτε σε καθε τετραετια θα μπαινουν παντα οι ιδιοι και οι ιδιοι που ψωφανε για τιτλους και αξιωματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ??

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΡΟΣΟΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ
    ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ???

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Π ΛΕΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.