Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Λιάγκα στο Δημαρχείο Τυρνάβου

Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Λιάγκα (κλικ), με θέμα την ελληνική παραδοσιακή φορεσιά (κλικ), θα γίνει στο δημαρχείο Τυρνάβου από 27/12/2012 έως 5/1/2013.
Η έκθεση είναι αφιερωμένη στα παιδιά του Αριστέα.
Θα διατίθενται κουπόνια 2 € για το θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων «Ο Αριστεύς».

2 σχόλια:

  1. μπραβο κ. αγγελικη λιαγκα.καλη επιτυχια στην εκθεση σου αυτη.μπραβο και στην εφημεριδα που ειν αι κοντα στους καλιτεχνες και στα καλιτεχνικα δρωμενα των νησιων μας.ερωτηση,πως θα αξιοποιηθει και θα προβληθει πιο οργανωμενα αυτος ο πλουτος ο καλιτεχνικος της σκοπελου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.