Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τα “είπαν” στον Δήμαρχο Σκοπέλου

Επιστολή – Αίτημα προς Δήμο από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου
Τα κάλαντα με άλλο τρόπο είπε σήμερα η Διοίκηση του Συλλόγου, στον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή, με την επιστολή - αίτημα που κατέθεσε και με την οποία ζητά διάλογο και να δοθούν άμεσες λύσεις για την λειτουργία των καταστημάτων τους.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Θα θέλαμε να σας κάνουμε ξανά γνωστό το πρόβλημα που έχουν συνάδελφοί μας με την πολεοδομική παράβαση των τεντών στην παραλία της Σκοπέλου. Έχουν περάσει δύο μήνες, ίσως και περισσότερο, που γνωρίζετε το θέμα και δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια, αλλά ούτε και κουβέντα με τον σύλλογό μας.
Η προθεσμία σας όπως γνωρίζουμε λήγει σε λίγες μέρες και αυτό θα είναι ένα ακόμα αρνητικό για την καλή έκβαση της υπόθεσής μας. Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι δεν έχετε την πρόθεση για βοήθεια και συνεργασία με τον σύλλογό μας. Με διάφορους τρόπους και τεχνάσματα καθυστερείτε ενέργειες και αποφάσεις που ψάχνουν άμεσες λύσεις. Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το πρόβλημα του κ. Νεκτάριου Γκουμά όπως είναι και σε σας γνωστό, ο σύλλογός μας αγωνίζεται για την επίλυσή του το συντομότερο δυνατό. Ας αναλογιστείτε, ότι αν βοηθούσατε κι...
εσείς από την πλευρά σας το ίδιο, το πρόβλημα θα είχε λυθεί, αλλά ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο το φέρατε που είναι το πιο αρμόδιο όργανο του Δήμου, δεν κάνατε απολύτως τίποτα.
Ζητάμε άμεσα να ξαναλειτουργήσει το κατάστημα του κ. Νεκτάριου Γκουμά με απόφαση ανάκλησης από το Δημοτικό Συμβούλιο ή από τον ίδιο το Δήμαρχο, επειδή γνωρίζουμε ότι έχει ξαναγίνει αρκετές φορές. Επίσης ζητάμε την άμεση διευθέτηση του προβλήματος με τις τέντες στην παραλία της Σκοπέλου.
Τέλος, ζητάμε τα θέματά μας να συζητηθούν εκτάκτως στο, σύντομα, επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας.

10 σχόλια:

  1. Τί σχόλιο, τι θέλουν να συνηγορήσει το Δ.Σ. στην παρανομία . Αν είναι δυνατών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια πολλα σ ολους.αληθεια ειναι πολυ δυσκολο να απανταει ο δημαρχος μας μεσα απ αυτη την εφημεριδα σε τετοια δημοσιευματα ?νομιζω οτι θα βοηθουσε να εχουμε πιο σφαιρικη εικονα των πραγματων και αξιζει τον κοπο.αν αυτο δεν γινεται,δημιουργουνται εντυπωσεις που ισως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολεοδομική παράβαση των τεντών στην παραλία της Σκοπέλου ο Νεκτάριος Γκουμάς την κατηγγειλε.Τα σχολια περιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρονια πολλα σε ολους και καλή χρονια άλλο η τεντες και άλλο του Γκουμα να κάνω και εγω ένα μαγαζι σε Δημτικο χώρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για οτι συμβαίνει στην παραλια ο Δήμος έχει την ευθύνη. Με την ανοχή του Δήμου δημιουργήθηκε το πρόβλημα και αυτός πρέπει να δώσει λύση άμεσα

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα δεν ξεκίνησε απ'το κ. Γκουμά στη παραλία (ο κ. Γκουμάς δεν είχε κανει καμία καταγγελεία), το πρόβλημα ξεκίνησε απο τι καταγγελεία που έγινε απο τους ιδιοκτήτες της καφετέριας Καράβια. Απο τη καταγγελία που έκαναν οι ιδιοκτήτες της καφετέριας Καράβια, θεωρήθηκε απο τη πολεοδομία οτι η τέντα του ηταν παράνομη κ' του αφαίρεσαν την άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Η πολεοδομία Σκοπέλου έχει γραψει 17 στο σύνολο καταστήματα με παράνομες τέντες μέσα στη Σκόπελο, οπως κ' όλα τα καταστήματα του Αγνώντα κ' επεισης κ' του Πανόρμου.

      Γιατί ο δήμος δεν αφαιρεί τις άδειες λειτουργίας κ' των αλλον παράνομων κατα τη πολεοδομία καταστημάτων κ' τα προστατεύει?

      Γιατί δύο μέτρα κ' δύο σταθμά?

      Η' όλοι ανοιχτεί Η' όλοι κλειστεί.

      Διαγραφή
    3. Δυλαδη εχει σχεση αυτη η κατασκευη που εκανε ο κ.Γκουμας με οτι αλλο υπαρχει στην παραλια...Μη τρελαθουμε κιολας!!! Αλωστε οι τεντες των αλλων καταστηματων τις εχει κατασκευασει ο ιδιος ο δημος με δικα του εξοδα, τοτε που εγινε η ανακαινιση της παραλιας.

      Διαγραφή
  5. Υπό την απειλή των καταγγελιών η αλληλεγγύη γίνεται υπέρμετρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου συνεργαστείτε πρώτα μεταξύ σας και βρείτε τα και μετά ζητήστε και συνεργασία με τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.