Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το θέμα της φετινής γιορτής του Κ.Δ.Α.Π. ήταν η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου χρώματος, γιορτάζουν κάθε χρόνο, τονίζοντας τα δικαιώματά τους που...
έχουν στη ζωή. Μέσα από τη φωνή των παιδιών αναδείχθηκαν οι αξίες της αγάπης, της συγχώρεσης, της ειρήνης, του αυτοσεβασμού κλπ. εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων.
Τα μικρά παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ». Οι μικροί μαθητές ένιωσαν το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ομορφιά αυτών των γιορτινών ημερών με το να γίνουν οι ίδιοι στολίδια, συμβολίζοντας ο καθένας μια ευχή για έναν καλύτερο κόσμο! Ακούστηκαν τα τραγούδια «Γίνε μαζί μου παιδί», «Αξίζει ν’ αγαπάς» και «Όπου υπάρχει αγάπη».
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του μουσικοχορευτικού θεατρικού «Το δάσος γιορτάζει τα Χριστούγεννα» από τα παιδιά της Β΄ έως και της Δ΄ Δημοτικού. Μέσα από το τραγούδι και το χορό τα ζωάκια και τα λουλούδια του δάσους έδειξαν την ομορφιά των Χριστουγέννων. Επίσης μεταμόρφωσαν οι άγγελοι τα δέντρα του δάσους σε χριστουγεννιάτικα και, με τη βοήθεια των χιονονιφάδων, προσέφεραν τις αξίες των Εορτών σε μικρούς και μεγάλους.
Έπειτα παίχτηκε το θεατρικό «Πώς γλίτωσε η Πρωτοχρονιά» με ηθοποιούς τα μεγαλύτερα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Ήταν ένα αστείο έργο που τόνισε ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να ζουν τη μαγεία του ερχομού του Αϊ-Βασίλη.
Η γιορτή τελείωσε με το τραγούδι «Μια νέα αρχή», το οποίο μας ζητάει να αγαπάμε και να στηρίζουμε τα παιδιά για να χτίσουν αυτά το μέλλον όλων μας.
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου.
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλές γιορτές και ό,τι επιθυμείτε για το νέο έτος 2013.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές στο ΚΔΑΠ Αλοννήσου. Στη Σκόπελο το ΚΔΑΠ έχει κλείσει προ πολλού, για να μην απασχολούνται τα παιδιά μας δημιουργικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.