Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επαναλειτουργεί το μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Εδώ και 2 χρόνια το νησί της Σκοπέλου παρέμενε χωρίς την δυνατότητα διενέργειας μικροβιολογικού ελέγχου, τόσο λόγω ελλείψεως β. μικροβιολόγου στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όσο και λόγω επιστροφής του βιοχημικού αναλυτή στο νοσοκομείο, λόγω αδυναμίας χρήσης του, εφόσον δεν υπήρχε ειδικός.
Μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις των ιατρών του Κ.Υ. Σκοπέλου στο Νοσοκομείο του Βόλου, διορίστηκε επιτέλους β. μικροβιολόγου στο Κέντρο Υγείας και έτσι οι κάτοικοι έχουν την δυνατότητα να υποβληθούν σε μικροβιολογικό έλεγχο, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την διαφορική διάγνωση των περιστατικών, αλλά και για την διενέργεια εξετάσεων ρουτίνας, για τις οποίες οι κάτοικοι έπρεπε να μεταβούν στην Σκιάθο ή στο Βόλο.
Από 1/12/12 στο Κ.Υ. Σκοπέλου όλοι οι...
ασφαλισμένοι δύνανται να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις τους χωρίς καμία ταλαιπωρία και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εφόσον οι εξετάσεις γίνονται εντελώς δωρεάν.
Μαρία Τσάμπρα
Διευθύντρια Παιδιατρικής Κ.Υ. Σκοπέλου

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Τουλάχιστον θα μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις μας στο νησί, ιδίως τώρα που τα εισιτήρια των πλοίων έχουν αυξηθεί και τα βαλάντιά μας έχουν μειωθεί!!! Ας συμβεί και κάτι καλό σ' αυτό το ταλαίπωρο νησί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι εάν γίνονται όλες οι εξετάσεις και όχι ένα μέρος αυτών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.