Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Σκιάθο

Ο Δήμος Σκιάθου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους στις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σκιάθου.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου, τους Εκπαιδευτικούς, τους Μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου Σκιάθου, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Σκιάθου κ.ά.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ακουγόταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, είδη...
δώρων, χειροποίητα γλυκά και ποτά, παιχνίδια και λαχειοφόρους.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου είχε οργανώσει έκθεση χειροτεχνημάτων και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά έπλαθαν κουραμπιέδες σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, στη συνέχεια ψήνονταν τα γλυκά και μοιράζονταν στον κόσμο που παρευρισκόταν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου ανέλαβε το καφενείο, όπου εκεί καθόταν ο κόσμος για να απολαύσει ροφήματα και γλυκά και σε μια αίθουσα έφτιαχναν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και γράμματα για τον Αι-Βασίλη.
Η Διεθνής Ένωση Γυναικών Σκιάθου οργάνωσαν παιχνίδια για τα παιδιά και πρόσφεραν εδέσματα και κρασί. Το τμήμα τους, της ανακύκλωσης «Πράσινη Αλεπού» οργάνωσαν έκθεση με το διαφημιστικό υλικό τους.
Ένα από τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου παρουσίασε μοντέρνους χορούς.
Οι μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου Σκιάθου πρόσφεραν μια ποικιλία εδεσμάτων, χυμών και γλυκών.
Το Σωματείο «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους- ΠΡΟΤΕΚΤΑ» συμμετείχε με δικά του εκθέματα.
Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική προσφορά των φορέων της Σκιάθου σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου έδωσε μηνύματα ειρήνης, συλλογικότητας και αγάπης. Όλα τα μέλη των Συλλόγων, που συμμετείχαν σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή εργάστηκαν με αγάπη, μεράκι, δημιουργικότητα, έμπνευση και πρόσφεραν όλες τις χειροποίητες κατασκευές και γλυκίσματα προς πώληση με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν σε οικογένειες χρήζουσες βοηθείας στη Σκιάθο.
Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.