Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νέα παγκόσμια επιτυχία για την Μαρία

Η Μαρία Παπαδοπούλου στην προπόνηση με 
τον συναθλητή της Σωτήρη Ξηροχειμώνα
Μετά την χθεσινή μεγάλη επιτυχία (κλικ) και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (FILA) που διεξάγεται στην Πολωνία, η αθλήτρια του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου στο σημερινό της αγώνα grappling -70 κιλών Gi, που τελείωσε πριν λίγα λεπτά, ισοβάθμισε στην 3η θέση με την αθλήτρια από την Πολωνία, αλλά τελικά κατετάγη 4η στον κόσμο, λόγω καλύτερης βαθμολογίας στο σύνολο της αντιπάλου της.
Συγχαρητήρια και πάλι.

2 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Προπονητή που γνωρίζω από πρώτο χέρι τον αγώνα που κάνει και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Μαρία που με τις επιδόσεις της μας κάνει όλους υπερήφανους.θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι αθλητές της ομάδας, απο τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό που έρχεται απο την Γλώσσα για να προπονηθεί.Έχετε συμβάλει όλοι σε αυτο το υπέροχο αποτέλεσμα!!!Ευχαριστούμε όλους όσους υποστήριξαν την ομάδα, με όποιο τρόπο κι αν το έκαναν.Αυτό το υπέροχο νησί βγάζει και...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!ΕΛΕΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.