Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σύσκεψη εν όψει της επίσκεψης στη Σκύρο

Εν όψει της επίσκεψης κλιμακίου του Δήμου Σκοπέλου στη Σκύρο, η οποία θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς σε σύσκεψη την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου,στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η επίσκεψη στη Σκύρο (κλικ) θα έχει ως θέμα τη συνεργασία των φορέων των νησιών μας όχι μόνο για την ακτοπλοϊκή γραμμή, αλλά για το γενικότερο όφελος των νησιών.

3 σχόλια:

  1. πιστευω οτι δεν θα περάσει το πολυνομοσχεδιο στην βουλη.Το λέω αυτο γιατι δεν θα εχω λεφτα να παρω καποιο καράβι και δη λαικης βάσης να παω για το γιατρο.Αλλα δεν φοβαμαι θα εχουμε και αλλα καράβια φέτος (διάβασα το αλλο αρθρο για το αλλο καράβι, το ταχύπλοο ενοω), όχι τον Πρωτέα της ΑΝΕΣ.Α ξέχασα θα πηγαινω και με το ΑΡΤΕΜΙΣ.Αλλα τι λέω ..... αφου δεν θαχω λεφτα.....Συγνώμη.Ας πάω να δω την ψηφοφορία στη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.