Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μεθοδικές κινήσεις για τη δημιουργία εταιρίας λαϊκής βάσης Βορείων Σποράδων

Με ομάδα επιχειρηματιών και ανθρώπων που ασχολούνται με τον Τουρισμό και έχουν όραμα την άρση της απομόνωσης των νησιών συναντήθηκε η efimerιδα-sporades. Κατά τη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε η αποφασιστικότητα και η επιθυμία αυτών των ανθρώπων να κάνουν πράξη -επιτέλους- τον διακαή πόθο των βορειοσποραδιτών για απόκτηση δικού τους πλοίου.
Η ομάδα έχει ενημερώσει τον Δήμαρχο Σκοπέλου και θα επιδιώξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκιάθου, μόλις αυτός επιστρέψει από το Λονδίνο, ενώ μέσα στο Νοέμβριο θα απευθυνθεί με επιστολή σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας και γιατί όχι και σε αυτούς της Εύβοιας και θα τους καλεί να συμμετέχουν στην εταιρία ευρείας λαϊκής βάσης.
Όπως μας πληροφόρησαν το πλοίο θα είναι ταχύπλοο με δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτων και θα προσεγγίζει κατ΄ αρχάς λιμάνι της Εύβοιας, ο δε χρόνος του ταξιδιού στη θάλασσα (1 ώρα), όσο και η χαμηλή τιμή του εισιτηρίου θα αποτελέσουν “επανάσταση” για τα σημερινά δεδομένα.
«Σκοπός μας είναι η...
εξυπηρέτηση των πολύπαθων κατοίκων των νησιών μας που πάνω από 35 χρόνια έχουν όνειρο και συζητούν την απόκτηση δικού τους πλοίου... Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον Τουρισμό και τις επιχειρήσεις. Άνετα και χωρίς σκέψη για το κόστος ο Αθηναίος, ο Ευβοιώτης, άλλα και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να επισκέπτονται τη Σκιάθο και τη Σκόπελο ακόμα και για 3ημερα, όλες τις εποχές...» μας είπε ένας από τους εμπνευστές του εγχειρήματος.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, από την οποία θα εξαρτηθεί και η επιτυχία της προσπάθειας, αλλά και να ζητήσουν πληροφορίες, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και το τηλέφωνό τους και να το στείλουν στο ploiosporades@gmail.com. Θα τύχουν άμεσης απάντησης.

6 σχόλια:

  1. Ωραία η ιδέα, αλλά πρέπει να ενημερωθεί, κατά τη γνώμη μου,και η Αλλόνησος! Εξάλλου, και αυτή ανήκει στις σποράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ό,τι κατάλαβα από τη συζήτηση που είχα με τους ανθρώπους της πρωτοβουλίας ακόμα είμαστε στα πρώτα βήματα και όλα είναι ανοιχτα... Τις αποφάσεις για το τι και πως θα τις πάρουν οι μέτοχοι.

      Διαγραφή
  2. Αυτα ειναι νεα...! Ευχομαι ολοψυχα, να γινει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλα καράβια ακούγονται φέτος. Αρχίζω και σκεπτομαι το ......μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΣΤΟΥΣ ΥΦΑΛΟΥΣ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.