Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οι Γονείς κλιμακώνουν τον αγώνα τους

Επιστολή προς τον Προϊστάμενο ΔΔΕ Μαγνησίας έστειλε, για δεύτερη φορά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Σκοπέλου με την οποία του υπενθυμίζει ότι:
«Δύο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, τα παιδιά μας συνεχίζουν να μην διδάσκονται κανονικά μαθηματικά και φυσική στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.
Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, επανειλημμένα σας έχουμε προφορικώς ενοχλήσει για το ζήτημα αυτό και για άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τα σχολεία μας. Εδώ και δέκα περίπου ημέρες απευθυνθήκαμε προς εσάς και εγγράφως (με ηλεκτρονικό μήνυμα).
Μέχρι στιγμής δεν έχετε μπει στον κόπο να μας ενημερώσετε για ενδεχόμενες ενέργειές σας και έχουμε ως εκ τούτου το δικαίωμα να θεωρούμε ότι αδιαφορήσατε για τα αιτήματά μας.
Με την παρούσα, σας δηλώνουμε την...
απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Οκτωβρίου 2012 να προχωρήσουμε, εμείς οι γονείς, σε κατάληψη των χώρων του Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και μέχρι να συμπληρωθούν με νέο προσωπικό όλα τα εκπαιδευτικά κενά των σχολείων μας.
Ελπίζοντας ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα πράξετε το αυτονόητο.
H Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ευλαλία Ταλαδιανού»

3 σχόλια:

  1. Κατάληψη επ αόριστον μέχρι να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις των καθηγητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο ΣΓΚ Γυμνασίου Λυκείου για τις δραστικές κινητοποιήσεις.Θα είμαστε όλοι οι γονείς δίπλα σας.Με τα τεράστια προβλήματα του Πεπαρίθειου ασχολείται κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές είναι οι καταλήψεις μπας διορθωθεί τίποτα στα σχολεία μας. Με τον μαθητή που τον χτυπήσαν και είναι στο νοσοκομείο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα κάνει τίποτα; Θα πάρει κάποια θέση; Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.