Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Όποιος έχει χρήματα έχει και υγεία!

Η κοροϊδία των ασφαλισμένων καλά κρατεί
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη 26 και 27 Νοεμβρίου τα φαρμακεία, ενώ σταματούν και πάλι να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους.
«Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να είναι ασυνεπής. Μας χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ από το 2011. Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ας βγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος έχει χρήματα έχει και υγεία» είπε σε δηλώσεις του στο Mega ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου.

7 σχόλια:

  1. Το παράξενο που σας φαίνετε, τα πράγματα πάντα έτσι δεν γινόταν στην Ελλάδα? Η μονή διάφορα θα είναι ότι στις μέρες μας θα γίνουν όλα ιδιωτικά, αφού το μάθαμε και στο σχολειό ότι το δημόσιο αγαθό είναι τσάμπα αλλά το ιδιωτικό το πληρώνεις, όσοι έχουν. Θα ακολουθούσουν οι υπάλληλοι στις δημοσιές υπηρεσίες, θα αντικατασταθούν από ιδιωτικές εταιρίες, (το ίδιο τα σκουπίδια, το νερό , τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, οι φυλακές, τα νοσοκομεία, ο ΕΟΠΠΥ, οι ΔΟΥ,) και θα ακολουθούσουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, (για τα ταξί , τα φορτηγά , τους δικηγόρους, τους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς ,κτλ). Ξέρεις τι έδαφος είναι για τις μεγάλες εταιρίες να μην υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα, ούτε κλαδικές συμβάσεις ούτε ασφαλίσεις ούτε αποζημιώσεις και με μισθό 500 εύρο που θα καταλήξει κάπου στα 350 εύρο το μηνά ? μην ξεχνάτε να καθαρίσετε και τα σπίτια σας και να τα συντηρήσετε για όταν έρθουν να σας τα πάρουν οι καπιταλιστές να μην κάνουν και περιττά έξοδα. Αλλά τη τα γράφο μάλλον θα τα ξέρετε αφού αυτά ψηφίσατε το καλοκαίρι. Ίσως να ξυπνήσουμε όταν θα μας βάλουν και φόρους στο μικρό μπαχτσέ μας το μόνο που θα έχει απομείνει τότε, για να τρόμε ένα φαγητό και μην πεθάνουμε από την πεινά.
    ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. Το μπισκότο εδώ είναι ότι έχουμε πιστέψει όλοι ότι είμαστε αφέντες γιατί έχουν ιδιοκτησία , περιουσία και ένα μαγαζάκι που μας εξασφαλίζου μια άνετη ζωή ενώ στην πραγματικότητα οι αφέντες ακόμη δεν μας έδειξαν το κακό πρόσωπο τους, όπως στην Αφρική στην Γουατεμάλα και στο μεγαλύτερο μέρος τις λατινικής Αμερικής και μην βιαστείτε να τους πείτε τριτοκοσμικούς γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα διαφέρουμε και πολύ από αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα φαρμακεία θα κλείσουν πανελλαδικά ή μόνο στην Αττική; Τα φαρμακεία της Σκοπέλου, θα παραμείνουν κλειστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου θα κλείσουν σε όλη την Ελλάδα (και στη Σκόπελο) την Δευτέρα και την Τρίτη.
      Από Δευτέρα -και μέχρι να τα ξαναβρούν με τον υπουργό- σταματούν και την επι πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακα -όσοι έχουν ακόμα χρήματα- και να πηγαίνουν στο ΙΚΑ για να εισπράξουν το ποσό...

      Διαγραφή
  3. Οι ασφαλισμένοι του Ικα και του ΟΓΑ, είναι σε καλύτερη κατάσταση, γιατί καταθέτουν τις αποδείξεις στη Σκόπελο. Οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ και του ΟΑΕΕ, πρέπει να πάνε στο Βόλο να καταθέσουν τις αποδείξεις (100 Ε έξοδα επιπλέον) . Χαίρε βάθος αμέτρητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως το λέει ο τίτλος, δε χρειαζόταν να γραφεί τίποτε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο κοντόφθαλμος είσαι ?

      Διαγραφή
    2. Εσύ από το παραπάνω κατάλαβες ότι είμαι κοντοφθαλμος. Για πες μας λοιπόν τι καταλαβες?

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.