Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σκοπέλου αντίθετοι στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις

Εργαζόμενοι του Δήμου Σκοπέλου μαζί με συναδέλφους τους από την ΔΗΚΕΣ και την ΔΕΥΑΣ, συμμετέχοντας στη σημερινή συγκέντρωση και στάση εργασίας 12.00-3.00, έκλεισαν με αλυσίδα και λουκέτο την πόρτα του γραφείου Προσωπικού, προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο μέτρο των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων που προωθούνται στους Δήμους όλης της χώρας.
Αντιπροσωπεία των εργαζόμενων επέδωσε το ψήφισμα(κλικ) της χθεσινής Συνέλευσης στο Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή για να το προωθήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε αυτό να συνεδριάσει έκτακτα και να αποτρέψει την αποστολή στοιχείων υπαλλήλων.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ?? ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ή ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί-συνάδελφοι συνεχίστε δυναμικά, αγωνιστείτε για την διατήρηση των θέσεών σας. Ο αγώνας είναι δύσκολος και όποια, τελικά, είναι η εξέλιξη, σημασία έχει η ολική αφύπνιση του απλού και ανιδιοτελούς κινήματος. Μόνο έτσι θα έρθει η σωτηρία. Συνεχίστε δυνατά, με πίστη και υποστήριξη του δίκαιου αγώνα μας, πάντα όμως στα πλαίσια της λογικής ώστε τελικά να μην δημιουργείται η (εσφαλμένη) εντύπωση στους απλούς πολίτες ότι τα επεισόδια προξενούνται άνευ λόγου κ αιτίας (βλ. επεισόδια & συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη).

    Με φιλικούς κ αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
    ένας (πρώην) συνάδελφός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.