Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

MIDWAY : trailer : a film by Chris Jordan

MIDWAY : trailer : a film by Chris Jordan from Midway on Vimeo.
Ο «πολιτισμός» μας καταφέρνει να φθάσει σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά του πλανήτη μας, που βρίσκεται στη μέση του Ειρηνικού! Εκατομμύρια συσκευασίες πλαστικού σε μεγάλα ή μικρά κομμάτια, φθάνουν και συσσωρεύονται εκεί, ενώ παράλληλα καταλήγουν στα στομάχια των νεογνών ή των μεγάλων άλμπατρος, που φωλιάζουν στο νησί.
Παρακολουθείστε τη δική μας συνενοχή σε αυτή την τραγωδία μέσα από την εναλλαγή της ομορφιάς με τη φρίκη, της θλίψης με τη χαρά, της γέννησης με το θάνατο...
Chris Jordan / Director/Producer
Stephanie Levy / Producer
Terry Tempest Williams / Writer
Jan Vozenilek / Director of photography
Rob Mathes / Composer
Jim Hurst / Location sound
Joseph Schweers / Camera
Manuel Maqueda / Advisor

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ.ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΥΒΑΘΗΚΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεε μου τι κανουμε!τι ψυχη θα παραδοσουμε!τι φρικη!πως να κοιμηθεις μετα απο αυτο ησυχος.οι ερυνιες θα σε κυνηγανε σ ολη σου τη ζωη,και λιγο ειναι.καλα να παθω.τερμα τα πλαστικα.αλλα μπορει να γινει αμεσα κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ,ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚHΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετα το πρωτο σοκ προσπαθησα να σκεφτω.δεν ηταν ευκολο.δυο θεματα με απασχολουν .το πρωτο πως μπορουμε να προλαβουμε αν ειναι δυνατο αλλους θανατους με την καταστροφη που ηδη προκαλεσαμε και το δευτερο πως θασταματησουμε να γεμιζουμε τον κοσμο πλαστικα αφου τελικα τοσο σκληρο ειναι για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γνώμη μου είναι να παρουσιαστεί σε όλες της τάξεις των σχολείων και στο Δ. συμβούλιο μπας και πετύχουμε κάτι και αλλάξουμε την νοοτροπία μας,των παιδιών μας, για το μέλλον τους...........
    Τρίτωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τότε δες και αυτό
    ΝΕΡΟ ~ Το Μεγάλο Μυστήριο
    https://www.youtube.com/watch?v=A-quQXArogA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.