Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο εμπαιγμός των αρμοδίων φορέων μας αναγκάζει να βγούμε στους δρόμους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Σκιάθου καλεί όλους στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και ώρα 1μ.μ. με αφετηρία το Γυμνάσιο - Λύκειο Σκιάθου. Η έλλειψη Εκπαιδευτικών στο σχολείο μας και ο εμπαιγμός των αρμοδίων φορέων μας αναγκάζει δυστυχώς να βγούμε στους δρόμους.
Χρειαζόμαστε την υποστήριξη και την παρουσία σας στην πορεία μας, για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους για την αδιαφορία που δείχνουν χρόνια τώρα στο να στελεχώσουν έγκαιρα με εκπαιδευτικό προσωπικό, τα σχολεία του νησιού μας.
Θεωρούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα στην Πολιτεία ότι τα νησιά υπάρχουν και το χειμώνα και οι κάτοικοί τους απαιτούν να μην στερεί κανείς από τα παιδιά τους το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην μόρφωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.