Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το Δ. Σ. Σκοπέλου καταγγέλλει την μείωση της επιχορήγησης για τα σχολεία

Σημείωμα προς τους γονείς τον Δεκέμβριο του 2011
Συζητώντας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο το θέμα «Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2012 (B΄ Δόση) και κατανομή στις σχολικές επιτροπές» ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της β/θμίας σχολικής επιτροπής παίρνοντας το λόγο είπε: «Το 2010 για όλα τα σχολεία του νησιού πήραμε επιχορήγηση περίπου 56.000 ευρώ, για το 2011 λάβαμε 59.000 ευρώ ενώ για το 2012 κάτι παραπάνω από 23.000 ευρώ (11.600 α' δόση και 11.600 β' δόση) και με αυτά πρέπει να πορευτούμε... Προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο να καταγγείλουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.»
«Συμφωνώ και επαυξάνω...» είπε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης, ο οποίος...
πρόσθεσε «Φθάσαμε στο σημείο να διαδίδεται από εκπαιδευτικούς ότι οι γονείς των μαθητών στο Πεπαρήθειο πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο και πρέπει να το καταγγείλουμε γιατί φέτος έχει παραγίνει.»
«Αυτό έχει γίνει "Ευαγγέλιο" από το Πεπαρήθειο...» ακούστηκε στην αίθουσα.
Στην ερώτηση του κ. Βαφίνη αν τα σχολεία θα έχουν θέρμανση ο πρόεδρος της α/θμιας κ. Λαγουδάκης είπε: «Θα κάνουμε προσπάθεια να υπάρχει θέρμανση..!».
Σε ερώτηση του μέλους του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου – Λυκείου κας Εύης Ταλαδιανού αν θα βαφτούν τα Χριστούγεννα οι αίθουσες δεν δόθηκε απάντηση, που πιθανόν να δόθηκε σήμερα στη συνάντηση που έγινε στο Γυμνάσιο – Λύκειο.
Θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.