Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νέοι κυβερνήτες από τη σχολή του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.

Tην Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. έγιναν οι απονομές Διπλωμάτων Κυβερνητών Ιστιοπλοϊκών Σκαφών των σχολείων (κλικ) του 7ου & 8ου κύκλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου στο καφέ «Άνεμος».
Φίλοι της Ιστιοπλοΐας και της θάλασσας ήταν παρόντες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμησή τους στους ανθρώπους του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ., αλλά και την διάθεσή τους να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από αυτούς.
Ο επι χρόνια πρόεδρος του Ομίλου Θανάσης Φαδάκης καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους, αναφέρθηκε στο έργο που...
έχει πραγματοποιηθεί από το 2007 μέχρι και σήμερα στα αθλήματα Ιστιοπλοϊας, Καλύμβησης και Καταδύσεων για όλες τις ηλικίες και την μεγάλη συμβολή του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. στην τουριστική προβολή του νησιού.
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. και τόνισε ότι «τίποτα δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα εάν δεν δουλεύαμε σαν μια ομάδα, μια γροθιά, παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, κομματικές προτιμήσεις, ζήλιες...»
Ακολούθησαν οι απονομές και το καθιερωμένο γλεντάκι μέχρι αργά...
Ιστιοπλόοι στα θρανία

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.