Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η ΒΙ-ΠΕ στο Μαντούδι θα επηρεάσει τις ακτές και τα ψάρια στις Βόρειες Σποράδες

«Η ΒΙ-ΠΕ στο Μαντούδι θα επηρεάσει τις ακτές και τα ψάρια στις Βόρειες Σποράδες» έγραφε η efimerida-sporades πριν 13 μήνες (Σεπτέμβριος του 2011) μετά από επιστολή που είχε λάβει από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας ενάντια στη ΒΙ-ΠΕ, με σκοπό να ενημερωθούν οι δημοτικές αρχές των νησιών μας, επαγγελματικοί και ερασιτεχνικοί σύλλογοι αλιείας, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. Η επιστολή (στην οποία δεν δόθηκε σημασία τότε) μεταξύ άλλων έγραφε και τα εξής «Τα νερά (χιλιάδες κυβικά κάθε μέρα) υπερθερμαινόμενα και μολυσμένα θα πέφτουν πάλι στις ακτές του Αιγαίου με βαριές συνέπειες για την ποιότητα των ψαριών, τον πολυπληθή κλάδο των παράκτιων ψαράδων μας, του τουρισμού, του θαλάσσιου πάρκου στην Αλόννησο και των ακτών στις Βόρειες Σποράδες».
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης ζήτησε προ ημερησίας να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας ενάντια στη δημιουργία βιομηχανικής περιοχής.
Όπως είπε ο κ. Ραμαντάνης το θέμα το είχε θίξει και σε παλαιότερο Δ.Σ.
Ποτέ δεν είναι αργά...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει όταν θα βρωμίσει η θάλασσα και οι ακτές και δεν θα έχουμε ψάρια και τουρισμό θα πάμε μετανάστες στην Εύβοια για δουλειά δεν είναι και μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Κ.ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Β.ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ Β.ΕΥΒΟΙΑΣ ΩΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.