Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού στην παραλία Ασέληνος

Με πρωτοβουλία του Λιμενάρχη Σκιάθου, Υποπλοιάρχου ΛΣ Κατσάμπα Νικόλαο, οι εθελοντές της Σκιάθου είχαν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια εκστρατεία καθαρισμού των ακτών που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ocean Conservancy σε...
συνεργασία με την HELMEPA για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου, μήνας Εθελοντικής Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον. Από το 1991, η HELMEPA συντονίζει στην Ελλάδα την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών που πραγματοποιείται στο παραπάνω διάστημα. Σκοπός της παγκόσμιας αυτής πρωτοβουλίας του περιβαλλοντικού οργανισμού Ocean Conservancy που εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι να μετρήσει το βαθμό περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ατόμων και τοπικών κοινωνιών όταν καλούνται να καθαρίσουν εθελοντικά τις παραλίες από τα σκουπίδια.
Στον καθαρισμό συμμετείχαν τα Αστέρια και τα Πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού τμήματος Σκιάθου, το Λιμενικό Σώμα, το Πυροσβεστικό Σώμα, το πολυάριθμο τοπικό τμήμα ΣΕΟ, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Αλκή και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με την υποστήριξη του Δήμου.
Οι εθελοντές συναντήθηκαν με το γλάρο της HELMEPA, ο γλάρος, κάλεσε τα παιδιά να δώσουν χέρι προστασίας στα γλαροπούλια της περιοχής που εδώ και καιρό αντί για ψάρια τρώνε σακούλες και αποτσίγαρα.
Οι συμμετέχοντες, ευχαριστούν θερμά τους Τσιφλίδη Γιάννη και Σωτήρη Γλυμπάτσα για τη διάθεση του λεωφορείου για τη μεταφορά των Εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.