Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πεζοπορία στον Άγιο Φανούριο

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου έχει καθιερώσει συχνές συναντήσεις για την επικοινωνία των μελών του και γι' αυτό διοργάνωσε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, πεζοπορία προς τον Άγιο Φανούριο. Στο ξωκλήσι έγινε παράκληση με τον παπά- Νικόλαο Σταματά και στη συνέχεια η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Ζωή Προύσαλη διάβασε Αλέξανδρο Μωραϊτίδη.
Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, με πολύ καλό καιρό και διάθεση καλή από όλες τις κυρίες που ακολούθησαν αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στο συλλογο γυναικων σκιαθου.ο συλλογος γυναικων σκοπελου τι κανει;μετα το αφιερωμα στον γκατσο που πραγματι ηταν καταπληκτικο ακολουθησε ενα τεραστιο κενο,σαν να μην συμβαινει τιποτε γυρω μας.και θα μπορουσαν τοσα να γινουν.απο μια συζητηση που δεν κοστιζει τιποτε,για την κατασταση στην ελλαδα μεχρι και για το τισυμβαινει στη σκοπελο και ποια η θεση η δικη μας.ειμαστε ανυπαρκτοι,παρ οτι υπαρχει καποια κινητοποιηση στο νησι και απο τους εθελοντες και απο την λαικη συνελευση.εμεις πουθενα.μηπως ειναι καιρος να δραστηριοποιηθουμε;και αν δεν ξερουμε σε ποιον τομεα μηπως να βρεθουμε και να τα πουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.