Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Aνταλλακτική Οικονομία στη Σκόπελο

7 σχόλια:

  1. χωρις να λυνει συνολικα το προβλημα που αντιμετωπιζουμε σημερα,μπορει ενδεχομενως να βοηθησει στο να συσπειρωθουμε και να βοηθηθουμε στην καθημερηνοτητα μας,ικανοποιωντας βασικες μας αναγκες στο βαθμο του δυνατου.αν μη τι αλλο η πιο μαζικη συμμετοχη μας στην αυριανη λαικη συνελευση σιγουρα θα βοηθησει στην καλυτερη διερευνηση του θεματος οσον αφορα τη χρησιμοτητα,αλλα και την δυνατοτητα να πραγματοποιηθει κατι τετοιο στη σκοπελο.ακομη μπορει,μεσα απο τις προτασεις μας να οριστει για την εοπομενη συνελευση αλλο πιο σημαντικο θεμα για συζητηση και δραση.οσο περισσοτεροι σκεπτομενοι συμπολιτες μας τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα διερευνησης και πραγματοποιησης του καλυτερου και σωστοτερου στοχου.οι αντιθετες αποψεις ειναι παντα προκληση και ευκαιρια να σκεφτουμε,να συναποφασισουμε και να δρασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΥΠΙΟΛΕΚΤΩ.ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.ΗΔΗ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗ ΓΗ. Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΔΕΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ 2012 ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Έχω τρία κτήματα με ελιές και υπολογίζω να βγάλω 500 κιλά λάδι τι τιμή να το δώσω και ποίος θα το αγοράσει όταν στο ράφι στο μαρκετ το extra παρθένο ελαιόλαδο έχει 3€ το λίτρο συσκευασμένο, για να βγάλω τα μεροκάματά μου και να πληρώσω και το συνεταιρισμό.

      Διαγραφή
    3. Προς 31/10/12 1:03μμ
      Πρόπερσι που έβγαλα λάδι με αναλογία 1/8 πλήρωσα μόνο στο συνεταιρισμό 1,04Ε το κιλό λάδι. Αν περιμένεις να βγάλεις τα μεροκάματά σου, τις βενζίνες, τα τσουβάλια, τα πανιά και το συνεταιρισμό, μην μαζέψεις τις ελιές σου. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.