Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σε 24ωρη ετοιμότητα το ελικοδρόμιο

Επιχειρησιακά έτοιμο να δεχθεί ελικόπτερα 24 ώρες το 24ωρο είναι το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου και σύμφωνα με μαρτυρίες πιλότων από τα πιο καλοσυντηρημένα.
«Έχω το τηλέφωνό μου ανοικτό συνεχώς και αυτό το γνωρίζουν στο ΕΚΑΒ, στο Κ.Υ., αλλά και ιδιωτικές εταιρίες που κάνουν διακομιδές. Καμία κλίση από το ΕΚΑΒ δεν είχαμε για αίτημα προσγείωσης ελικοπτέρου...» μας είπε ο υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του ελικοδρομίου στη Σκόπελο Κωστής Αμπελάκιας, με τον οποίο επισκεφθήκαμε πριν λίγο το ελικοδρόμιο.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι δεν μπόρεσε να προσγειωθεί ελικόπτερο για διακομιδή, επειδή δεν υπήρχαν φώτα ή ότι ήταν ψηλά τα πεύκα, μπορεί να αποδοθούν στον πόνο των συγγενών για τον νεαρό, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.