Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

16 έργα προτείνει η Σκόπελος

Κατά πλειοψηφία και με αντιρρήσεις από την αντιπολίτευση εγκρίθηκε η υποβολή της πρότασης του «Ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης της νήσου Σκοπέλου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Χωρικής Ενότητας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος - Ηπείρου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 3.814.500 ευρώ.
Δείτε παρακάτω τον πίνακα με τα έργα:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

12 σχόλια:

  1. καλα μας δουλευουν????? οικονομικη κριση και καλα, τι ποσα ειναι αυτα??? ρε πατε καλα??? αντε ξυπνηστε λιγο!!!

    Ρ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα πολύ σημαντικά έργα. Ας δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναπλαση της παιδικής χαράς στη Σκόπελο. Φέτος το καλοκαίρι είχαμε πολλά ατυχήματα σε μικρά παιδιά μέσα στο χώρο εξαιτίας των παλιών και χαλασμένων παιχνιδιών που έχουν χρόνια να επισκευαστούν όπως πρέπει. Θα βοηθήσει και αισθητικά στην αναβάθμιση της περιοχής μπροστά στο λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προΰπολογισμοί των έργων πρέπει να ελαχιστοποιηθούν. Είναι απαράδεκτό αλλά και συγχρόνως παράνομο να έρχονται εδώ εργολάβοι, να συνενοούνται και να δίνουν αστείες εκπτώσεις γύρω στο 4% και να πλουτίζουν εις βάρος μας. ΤΕΛΟΣ αυτά. Η Δημοτική Αρχή θα είναι στο εξής υπεύθυνη στη συνέχιση τέτοιων εξοργιστικών και παρανόμων για την εποχή μας φαινομένων.Ας μας πούν σε ποιά δημοπρασία πήραν εκπτωση μεγαλύτερη από 4%-5%. Τα ακούτε εκεί στον Δήμο ; Δεν θα εξαθλιώνεται ο λαός και οι εργολάβοι θα πλουτίζουν. ΝΤΡΟΠΗ. Αναμένουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποια απο αυτα ειναι εργα αναπτυξης τα αλλα ειναι εργα συντηρησης.Εργο αναπτυξης σημαινει να δημιουργησεις ενα νεο προϊον ή υπηρεσια προς οφελος των πολιτων με ποιοτικα και ποσοτικα χαρακτηριστικα.Θα μπορουσε το ΔΣ να εισαγει τετοια εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αφήσετε τα καλντερίμια ήσυχα. Η "ανακατασκευή" που κάνατε στο Παλούκι είναι άθλια, και κατασκευαστικά και πρακτικά. Καθαρίστε κανα μονοπάτι απ' τη βλάστηση, κι ξεχάστε τα bobcat και τις κοτρώνες ατάκτως ερριμμένες.

    Από τη στιγμή που δεν προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε εσείς τα μονοπάτια που "κατασκευάζετε", τουλάχιστον σας παρακαλώ να μην κάνετε δύσκολη τη ζωή των ορειβατών.

    ΥΓ: Οι επιβλέποντες τους καθαρισμούς των μονοπατιών να φροντίζουν να μαζεύουν και τα σκουπίδια των εργατών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα τα δείτε γράψτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μας δουλεύετε τέλειος?
    Τι ποσά είναι αυτά σε μέρες κρίσης?
    100.000 για τσίγκινες ταμπέλες με περιβαλλοντικό περιεχόμενο?
    Η εκκλησία και το Άγιο Όρος δεν έχουν να δώσουν 190.000 και 490.000 για την συντήρηση των μοναστηριών? ή αυτό εξυπηρετεί τα τριγύρω χωραφάκια ώστε να γίνουν φιλετάκια?
    490.000 για μπαλώματα πίσσας στο δρόμο μέχρι τον Στάφυλο?
    120.000 για διαφήμιση μέσο ιντερνέτ σε πιο τουριστικό προϊόν ακριβός? Αφού το νησί στον αυτόματο πιλότο δούλευε και δουλεύει. ( ο σύλλογος ξενοδόχων και επισιτιστικών καταστημάτων που αυτά θα διαφημίζει κύριος δεν μπορεί να το αναλάβει στο ρεφενέ?)
    150.000 για τα 120 m2 τετραγωνικά μετρά πλατείας στο μύλο?
    700.000 για μπαλώματα σε πλάκες ?
    (Του χρόνου θα μας πείτε κανένα τρελό ποσό για νA ανεβάσετε την Α.Ο. Σκοπέλου στη SUPER LEAGE, έλεος.)
    Να μην συνεχίσω πιστεύω πήραμε μια ιδέα.
    Συμπερασματικά εκτός από τράπεζες και πολυεθνικές, θα πρέπει να καίμε και τις περιούσιες αυτών που τις απέκτησαν με κλεμμένο δημόσιο χρήμα, ανεξάρτητα αν είναι ιδιώτες ή του δημόσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτογράφε τραβά μια φωτογραφία στο μύλο τώρα και τραβά και άλλη μια μόλις τελειώσουν τα έργα, για να μας δείξεις τις διαφορές γιατί νομίζω ότι την συγκεκριμένη πλατεία την είχαν ξανά εγκαινιάσει πριν 7 χρόνια και τότε πρέπει να πήγε καμία 250.000. Σα να λέμε τετραγωνικό και 2.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε 9.42 η αναπλαση της πλατειας του μυλου ειναι ενα εργο πνοης για τον τοπο.σας πληροφορω δεν θα την γνωριζετε την πλατεια μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ανώνυμε 8.33 π.μ. που το ξέρεις; Έχεις δει τα σχέδια ή τα έφτιαξες ο ίδιος;

      Διαγραφή
  10. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ??

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΑΜΕ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ?

    ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ??
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Η ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ???

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ....ΠΑΛΟΥΚΙ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΣ
    ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ Κ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.