Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η φωτογραφία της ημέρας (12-10-2012)

Οι Αριστόγατες
Σήμερα στην Ελευθερώτρια

13 σχόλια:

  1. τιποτα δεν καταφερες κι εσυ, καημενε φωτογραφε... κανεναν δεν ευαισθητοποιησες ολα αυτα τα χρονια που δειχνεις φωτογραφιες με σκουπιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι τυχερος κ.φωτογραφε.να περνας εκεινη ακριβως τη στιγμη με την μηχανη σου ετοιμη.εισαι πολυ τυχερος για να μην πω κατι αλλο.μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα συγχαρητήρια ανήκουν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας, που φροντίζει και μας χαρίζει τέτοιες εικόνες, που ένας περιπατητής συναντά άφθονες στον οικισμό.
    Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι συντοπίτη , τα «συλλαλητήρια» ανήκουν σε εμάς , που φροντίζουμε κάθε μέρα να στίσουμε το σκηνικό για τον φωτογράφο .
      Τρίτωνας .

      Διαγραφή
    2. Προς τον Ανώνυμο 13 Οκτωβρίου 2012 8:36 π.μ. - εσύ μάλλον θέλεις να γίνεις Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, έτσι δεν είναι;;; Και αντί να προσπαθήσεις να βοηθήσεις την κατάσταση, βρήκες τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να βγάλεις τα απωθημένα σου!!!

      Διαγραφή
  4. Τι ακριβώς δεν σας αρέσει στη φωτογραφία; Τα σκουπίδια; Η πολυθρόνα; Ή οι γάτες; Για τις γάτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι κομμάτι της φύσης. Για τα σκουπίδια μας (!) και την πολυθρόνα όμως θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά…
    Δεν φταίει κανένας άλλος γι’ αυτή την εικόνα παρά εμείς που την ¨δημιουργήσαμε¨!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πέρασε σήμερα το σκουπιδιάρικο απ΄την Ελευθερώτρια; Ή αφού πέρασε, τότε ξύπνησαν οι περίοικοι και έβγαλαν τα σκουπίδια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙ 12-10-2012, ΑΡΑ ΧΘΕΣΙΝΗ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΡΓΙΑΣ.
      ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ

      Διαγραφή
  6. Ευρώπη δικέ μου ρέει το χρήμα ! Παγκάκια και μ….κιες αυτά είναι για τα χωριά, εκεί έξαλλου πιάνετε ο ποπός σου. Πολυθρόνες και καναπέδες ,προσεχώς και η πλάσμα τηλεόραση πάνω σε σκρίνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο σημειο αυτο δεν υπαρχει καδος,μηπως λεω μηπως δεν θα πρεπε να υπαρχουν και σκουπιδια;ημαστε αξιοι της μοιρας μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ιδιο χαλι επικρατει και στο στενακι στον πλατανο καθεσαι να φας και εχεις για θεα τις σκισμενες απο τις γατες σακουλες.Φυσικα ουτε εκει υπαρχει καδος αλλα αυτο δεν εμποδιζει τους ασυνηδητους απο το να τα πετανε.Θα τους αρεσε να πετουσα κι εγω τα δικα μου εξω απο την δικη τους πορτα;Η δημοτικη αστυνομια που ειναι;Δυστηχως οι ανθρωποι δεν αλλαζουν και αυτο ειναι το πιο θλιβερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια και έγινε αναφορά στα σκουπίδια, οι νοικοκυρές ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η τουριστική περίοδος πέρασε, και το σκουπιδιάρικο δεν περνά την Κυριακή. Δε χρειάζεται λοιπόν να κυλιούνται τα σκουπίδια μας στο δρόμο όλο το Σαββατοκύριακο. Κρατάτε τα στο σπίτι σας, μέχρι τη Δευτέρα το πρωί! Στο χέρι μας είναι να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.