Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συζήτηση για το master plan λιμένα Σκιάθου

Σήμερα το πρωί στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 έγινε η πρώτη συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου Σκιάθου για τη μελέτη Προγραμματικού Σχεδίου (master plan) και τη μελλοντική ανάπτυξη του Λιμένα Σκιάθου.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης, η Αντιδήμαρχος Σκιάθου Μοσχαδώ Κανταράκη - Τσολοβίκου, ο Λιμενάρχης Σκιάθου Κατσάμπας Νικόλαος, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Πάνος Μελαχροινάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου Πασχάλης Πασχάλης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου Ευάγγελος Κωστόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου: Χρήστος Μασσούρος, Αναστασία Φιλαρέτου, Θεοδόσης Τρακόσας, οι...
Δημοτικοί Υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου Μάγδα Άννη και Χρήστος Σταματίου και οι Πάνος Παναγόπουλος, Απόστολος Τζάκος, Γιώργος Πολυζόπουλος εκ μέρους της σύμπραξης Γραφείων Μελετών που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη μελέτη.
Συζητήθηκαν όλες οι προτάσεις για τις ανάγκες λιμενικών υποδομών, όπως ακτοπλοϊκή, εμπορική, τουριστική, αλιευτική κ.ά.
Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν τις απόψεις τους για εναλλακτικές λύσεις που αφορούν την ανάπτυξη του Λιμένα Σκιάθου σε χρονικό ορίζοντα 25ετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.