Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέχει για ένα μήνα!

Δυνατή, αλλά όχι πρωτόγνωρη βροχόπτωση αυτήν την ώρα στις Σποράδες μετά από έναν άνυδρο καλοκαίρι. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να βρέξει όσο για ένα μήνα..!
Στο Στάφυλο
Στη Σκόπελο οι κεντρικοί δρόμοι γεμάτοι λάσπη, που...
καταλήγει στη θάλασσα, έχοντας αλλάξει το χρώμα της θάλασσας από μπλε σε καφέ.
Από το βράδυ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!
    ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ! ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ξηρασία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι τα μικροπροβλήματα στους δρόμους...
      Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί στο μέλλον να συζητούμε γι΄αυτή.
      Πιστεύω μετά από αυτή τη βροχή να υπάρχει καλή λαδιά. Θα δείξει...

      Διαγραφή
  2. Φωτογράφε, δε σε σταματά τίποτα! Συνέχισε! Μη τσιγκουνεύεσαι τις φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε: φωτογραφε πω πω χαλια μ εβγαλες με δυο κεφαλια,εισαι πανταχου παρων και τα παντα καλυπτων.βρεχει χιονιζει εσυ εκει. κι εμεις καθισμενοι στο λαπτοπ να ενημερωνομαστε και να απολαμβανουμε.εσυ φταις για την αδρανεια μας που μας κακαομαθαινεις. μηπως σε βαζουν οι αμερικανοι και η μερκελ να μας κρατας μαντρωμενους για να μην αγωνιζομαστε για τα δικαιωματα μας; και σκεφτομουν δυο χρονια τωρα τι να φταιει και ενω μας εχουν ταραξει στα κοψε συνταξεις ,μισθους κλεισε μαγαζια,πληρωνε φορους ,εισφορα αλληλεγγυης-αληθεια εχεις πληροφορηση ποσοι και ποιοι πηραν αυτο το επιδομα;-και φυσικα μας εχουν ΤΑΡΑΞΕΙ στις στρατιες ανεργων ΚΑΙ ΜΑς αφησαν με τα σωβρακα μονο,γιατι μας πηραν και κατι ψιλα που με κοπο βαλαμε στην τραπεζα τους -δηλαδη 3 η 4 χιλιαρικα -καποιοι τυχεροι απο μας υπο μορφη χαρατσιου ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.Σ ευχαριστουμε καλε μας φιλε.καλα κουραγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι φωτογράφος,
      δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος...
      Βρε είμαι ό,τι είμαι κι ό,τι τραγουδώ για σε...

      Eυχαριστούμε για το κουράγιο...

      Διαγραφή
  4. Έπρεπε να είχα κι εγώ μαζί μου την φωτογραφική μηχανή χτες το πρωί, για να δείτε πως ήταν η κατάσταση κάτω στην παραλία...
    Τα πάντα πλημμυρισμένα, τα νερά της βροχής είχαν καλύψει εντελώς τον δρόμο, η λίμνη που είχε δημιουργηθεί έφτανε και ξεπερνούσε το ύψος των πεζοδρομίων, από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν φαίνονταν οι ρόδες και όσοι προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες τους πλημμύρισε και το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους!
    Όσο για τα "καημένα" μηχανάκια...Άστο καλύτερα...
    Δεν φτάνει που δεν μπορούσαν αυτοί που τα οδηγούσαν, να πατήσουν το πόδι τους κάτω στον δρόμο, σαν να μην έφτανε αυτό έπρεπε να ανεχθούν και τους ασυνείδητους οδηγούς των αυτοκινήτων που αδιαφορώντας για τα πάντα, ακόμα και για την προτεραιότητά τους, περνούσαν με ταχύτητα δίπλα τους, δημιουργώντας κύματα που έλουζαν κυριολεκτικά τους οδηγούς τους!
    Ας μην μιλήσουμε για τους πλημμυρισμένους δρόμους, μέσα στον παραδοσιακό οικισμό ή για τα δρομάκια που βρίσκονται κοντά στα Σχολεία μας, που είχαν καλυφτεί από μπάζα, χώματα, κλαδιά κ.λ.π.
    Τραγική κατάσταση...
    Δυστυχώς είμαστε εντελώς απροετοίμαστοι ακόμα και για μια δυνατή σε ένταση βροχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ............
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΣΤΕ!ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ...

    ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ...

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.