Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνημα για νέες επιτυχίες..!

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα της Σκοπέλου, με σκηνοθέτη τον Τάκη Μόσχο, καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν φέτος στην θεατρική ομάδα, να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω τηλέφωνο: 6951004630

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Τάκη Μόσχο! Και σε όλους που ανταποκρίνονται ώστε να "χτιστεί" η θεατρική ομάδα. Το θέατρο από μόνο του είναι ισχυρή παιδεία. Και η διάδραση κατά την διάρκεια των προβών, της μελέτης και ό,τι άλλο χρειάζεται, επίσης μια παιδεία! Μακάρι να το καταλάβουν όλοι στο νησί. Μόνο κέρδος θα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ημουν μελος θεατρικης ομαδας και το μονο που εχω να πω ειναι πως ηταν μια αξεχαστη εμπειρια απ οπου κερδισα παρα μα παρα πολλα! μακαρι να μπορεσω να συμμετασχω και εγω σε τουτη την ομαδα και σε ολη την προσπαθεια που μονο οφελη μπορει να σου προσρφερει! καλη επιτυχια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο κ. ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.